halo jest tu ktoś???
Misia zdróweczka dla Natalci....u nas bactrim bardzo dobrze radził sobie z takimi infekcjami, tylko nie dobry w smaku
a cóż to za zagadkowy link
Motylla a jak czuja sie dziewczyny???pewnie odliczaja dni do powrotu do domu??
Marta dobrze że Julo juz zdrowy....
Fogia jak policzek, nadal spuchnięty...
Madziarka a co u was??został Julo u babci...macie okazje przypomnieć sobie jak to jest mieć jedno dzieckoa i pw, pw, pw
![]()
mam nadzieję, że u nas też Bactrim pomoże

hej dziewczynki
nockę przespałam bardzo mocno, wygrzałam się porządnie, głowa nadal boli i policzek ale wychodzi mi na to, że to jednak od zatok. Pogrzeję dzisiaj solą może przejdzie.
Co do skurczy to nawiedzają mnie co jakiś czas, średnio silne ale zupełnie nieregularne i tak mnie ćmi w podbrzuszu i krzyżu jak przy miesiączce. Zobaczymy co będzie. Żeby w naszym mieście było IP to bym pojechała, niech podłączą ktg i sprawdzą co się dzieje, ale nie ma, a jak się pojawię to na bank mnie położą na odział. To ja dziękuję bardzo za takie przyjemności, leżeć i obserwować sytuację mogę też w domu.
misia zdrówka dla Was!
ciekawe jak karlitkowe usg.
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka...no i odpoczywaj, żeby skurczybyki przeszły

heheh a ja zamiast zbierać sie na usg to zaglądam do Was hehehe zaraz mąż przyjedzie i mnie oświergoli![]()
anaconda wczoraj przeprałam sofę na mokro, sprzatnełam regała dzisiaj juz poodkurzałam
czeka mnie przepranie na mokro drugiej kanapy i 2 foteli![]()
nie wspominając ze w sypialni też chce wszystko odsunąć i na mokro poprzecierać :-)
okazało się ze E będzie musiał jeszcze listwy na kable położyć w tym kąciku co chcemy zrobić, żeby dzieciaki się nie czepiały ;-)
wczoraj jak my sprzątaliśmy Gabi nam zleciała z fotela bliżej nieokreślonym lotembyłam akurat w łazience i nagle grzmot i ryk ... a mi się aż słabo zrobiło ... wyleciałam jak strzała, chwila płaczu i żalu ... oczywiscie tłumaczenia z e musi uwazać ... a za chwile co ?? mała wskoczyła na kanape i zaczęła po niej latać jak na trampolinie w Bugi
![]()
aaaaaaaaaaaaa no normalnie myślałam ze jej wleje ;-)
Emilia dlatego chce zobaczyć czy wózek będzie nam potrzebny bo teraz w zimie to i tak dłuższe spacery odpadają :-) a z dwójką tez w sumie na poczatku nie będę sie daleko ruszac ... ehhh a ten Czechów to normalnie nie mógłby byc bliżej ....
Marta ale mi smaka narobiłas krokietami ....
anetka niezłe zaspy .... ;-)
właśnie E przyjechal lecę do lazienki aaaaaaaaaa
no tak...dzieci uwielbiają skakać

Po 3 dniach siedzenia w domu postanowiłam wyjść z córką na spacer i przy okazji zrobić zakupy w STOKROTCE. Nie udało się. doszłam do Willowej i wróciłam. Zaspy były tak duże że utkną mi wózek. Nie dałam rady dalej go pchać. Na chodniku wydeptana jest ścieżka na dwie nogi. Porażka. Wróciłam pod blok tam chodnik odśnieżony. Maja pobiegała trochę przy klatce. Zmarzłyśmy obie.
Dziewczyny stosujecie mleko GERBER? Jeśli tak to jaką macie opinię na ten temat?
ja dostałam próbki Gerbera2 i mogę Ci odstąpić kilka jednorazówek

witam i ja
u mnie ciągdalszy poszukiwana butów i dalej nc, wróciłam zmarznięta i z wielkim nerwemgdzie w Lublinie mżna jeszcze za butami połazzić??????
karlita widzę że cię porządkowanie dopadło, ja pamiętam jak dziś ze wszystkie okna wyszorowałama Gabi to niezła akrobatka
antuanet oj cięzko dziś z tym odśnieżaniem, u nas małż też z łopatą latał jak chaciałam wyjechać
anaconda faworki!!!!! ależ mi smaka narobiłaś
fogia uważaj na siebie
a moje dziecko ma faze że tylko mama, już mi normalnie ręce opadają jak tylko mnie zobaczy to zaraz lezie i coś chcei strasznie szybko zaczą się uczyć nowych rzeczy
i zaczyna chodzić przy meblach
zmykam dokończyć obiadek i posiedzieć w ciszy chwilke bo Kola jeszcze śpi![]()
eh, ja nie znoszę szukania butów...nigdy nic nie ma

brawa dla Koli za nowe umiejętności

wróciłam z usg i od razu przekazuje najświeższe wieści :-)
Norbert dalej jest chłopcem ;-)
jest śliczniusi widzielismy Go na 4Dsłodko spał z główka na rączkach a nosio jaki ma śliczniusi ;-) dostałam czarno białą fotkę to później ją zeskanuję ;-) chociaz w kolorze ładniej to wyglądało ;-)
duża sztuka z niego, ma bardzo długie nóżki bo wychodzą na skończony 40 tydzień
ogólnie średni wiek ciąży to 39 tydzień i 4 dni więc w sumie wychodzi jakby mały był 2 tygodnie starszy więc potwierdza sie usg z 32 tygodnia gdzie mały wymiarami był juz w skończonym 34 tygodniu ;-)
nie licząc usg ze szpitala gdzie wyszedł o wiele mniejszy![]()
obecna waga Norberta .... 3700gładna kluseczka nam się szykuje
wszystkie przepływy w porządku, wszystko na swoim miejscu ;-)
była tez kontrolowana blizna ... lekarz się zapytał czy będzie kolejna cesarka powiedziałam że tego nie wiem - blizna ma niecałe 5mm ale na środku bo mierzy się na środku - powiedział ze tu Pani dr musi zdecydować co do porodu.
anaconda u nas faworki też się robi tylko na tłusty czwartek ;-)
no ładnie Norb rośnie...będzie dorodny facet;-);-)
a co do terminu, jak chcesz koło 6-ego to chyba zastosuj poradę z suwaczka;-)
u nas bez zmian, to znaczy rano było 37,2 ale już o 13 temperatura skoczyła do 37,9...Natalka dostała Panadol i śpi