reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Dziewczyny mialam dziwna sytuacje. Zrobilam dzis test popoludniu. Wszystko zgodnie z instrukcja. I zadziało się cos dziwnego. Najpierw nic nie było widać ,po 5 minutach ( na opakowaniu pisalo by odczytać wynik po 5 minutach ) pojawiło się coś różowego poczym zniknęło. Zrobilam test bo caly czas mam uczucie mokra. I dzis te uprawy zmieniły kolor na taki kawa z mlekiem. Dzis 28 dc ale mam je bardzo nieregularne. Dzis 9 dni po stosunku. Co myslicie ?
20201022_153142.jpg
20201022_153216.jpg
20201022_153316.jpg

reklama
Dziewczyny mialam dziwna sytuacje. Zrobilam dzis test popoludniu. Wszystko zgodnie z instrukcja. I zadziało się cos dziwnego. Najpierw nic nie było widać ,po 5 minutach ( na opakowaniu pisalo by odczytać wynik po 5 minutach ) pojawiło się coś różowego poczym zniknęło. Zrobilam test bo caly czas mam uczucie mokra. I dzis te uprawy zmieniły kolor na taki kawa z mlekiem. Dzis 28 dc ale mam je bardzo nieregularne. Dzis 9 dni po stosunku. Co myslicie ?
Zobacz załącznik 1191416Zobacz załącznik 1191417Zobacz załącznik 1191418
Negatywny :)
9 dni po stosunku to za wcześnie na test, odczekaj minimum 14 dni

Zobacz załącznik 1191416Zobacz załącznik 1191417Zobacz załącznik 1191418
Nic nie ma., i sądzę że na opakowaniu pisze do 5 min ,a nie po 5 min, i trochę wcześniej na testy , poczekaj jeszcze parę dni i zrob bete, jeśli okres nie przykdzie

Nic nie ma., i sądzę że na opakowaniu pisze do 5 min ,a nie po 5 min, i trochę wcześniej na testy , poczekaj jeszcze parę dni i zrob bete, jeśli okres nie przykdzie
Z całym szacunkiem ale czytać jeszcze potrafie. Pisze PO 5 minutach

Załączniki

• 20201022_180807.jpg
    20201022_180807.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry