Tak, obie bety w tym samym laboratorium. No nic idę zadzownić do gin, może uda się przełożyć wizytę, miałam dzwonić koło południa. Kurcze ja już się naczytałam tylu rzeczy, że sama nie wiem co myśleć..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ech lepiej szpital niż tak czekać...Nic Ci tam złego nie zrobią ba może pomogąNie, nic nie brałam.. A szpitala panicznie się boję..
Ale co szpital zrobi? Jak uda się dostać do lekarza jutro to wizyta tam naprawdę nie jest potrzebna. Jeżeli z ciążą jest cos nie tak to szpital i tak nie pomoże.Ech lepiej szpital niż tak czekać...Nic Ci tam złego nie zrobią ba może pomogą![]()
No tak,ale rozumiem że szpital miałby być dzisiaj? No to zawsze informacja wcześniej i wierzę,że pomogą albo chociaż wyjaśnia co się dzieje.Ale co szpital zrobi? Jak uda się dostać do lekarza jutro to wizyta tam naprawdę nie jest potrzebna. Jeżeli z ciążą jest cos nie tak to szpital i tak nie pomoże.
Toni tak długo , ja jechałbym na izbęudało mi się przełożyć wizytę na poniedziałek..
Ja tez. Na miejscu zrobią i oznaczą betę i zrobią usg. Osiwialabym do poniedziałku.Toni tak długo , ja jechałbym na izbę