reklama
Sama nie wiem co o tym myśleć. Mnie zawsze bolą przed @ i przestają, jak już okres przyjdzie. Zastanawiam się czy jakby udało mi się zajść w ciążę to by mnie bolały nadal, tj. nie przestały, czy nie bolały wcale. Staram się dosyć długo i jak pojawia się ból piersi to już wiem, że nic z tego, chyba że mnie miło zaskoczą. W każdym razie jak przestają boleć to na 100% @.
L
LuizaPatrycja
Gość
Mnie bolały na @ każdego miesiąca i jak zaszłam to też bolały do około 15 tyg ciąży. Zaczęły boleć przed datą spodziewanej @ więc myślałam że to na okres ale ten nie przyszedł, do tego jeszcze ból podbrzusza jak na @.
to moze zrob test on rozwieje watpliwosci
Cornellka nie zadałam tego pytania, żeby się dowiedzieć czy jestem w ciąży czy nie
Dzięki dziewczyny, że zechciałyście odpowiedzieć.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
tak jak pisza dziewczyny.. co organizm to inna reakcja.. nie ma tutaj żadnych standardów... to samo jak niektóre mają mdłości przed @ a inne nie.. i to nie oznacza że w ciąży będzie odwrotnie...
ból piersi zależy tylko i wyłącznie od gospodarki hormonalnej, a zwłaszcza od stężenia progesteronu w 2 fazie cyklu... i to też żadna reguła że za każdym razem przed @ będą Cię piersi boleć, bo każdy cykl rządzi się swoimi prawami....
Ale to chyba pewnie wiesz, skoro zadałaś pytanie nie w celu się dowiedzenia o ciążę...
ból piersi zależy tylko i wyłącznie od gospodarki hormonalnej, a zwłaszcza od stężenia progesteronu w 2 fazie cyklu... i to też żadna reguła że za każdym razem przed @ będą Cię piersi boleć, bo każdy cykl rządzi się swoimi prawami....
Ale to chyba pewnie wiesz, skoro zadałaś pytanie nie w celu się dowiedzenia o ciążę...
reklama