kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja podaje herbatke hippa koperkowa na przegotowanej kranówce przefiltrowanej brittą no i nieraz samą wodę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

to samo u nas, moja mala bardzo malo pije wypije mleczka, az bylam u lekarza bo sie zmartwilam, ale mowil ze to przez te upaly, zeby czesciej podawac i tak tez robie, ale i tak malo wypija, tak kolo 60-80 ml co 2-3 godziny, a w nocy to wiecej tak 140ml wypije ale budze ja bo by cala noc przespala i nic nie zjadla...dziewczyny ile wasze dzieci wypijają mleka w te upały??
moj od tygodnia nie cierpi w dzien mleka jedynie na wieczor i w nocy wytrąbi 120 a tak to maaaarnie...jak wpyije w dzień 80 to cud

Nata, moja Konstancja nie uznaje smoczkow. Bierze do buzi i wypluwa. Wyprobowalysmy cale mnostwo, ten ktory wkleilas rowniez. Okazal sie byc najgorszym ze wszystkich. Jest twardy i nawet jesli ja (w ramach eksperymyentu, a co!) usilowalam go possac, ciezko mi bylo. Ta czesc ruchoma, jest malo ruchoma... No i ksztalt moze niektorym maluchom nie odpowiadac, poniewaz ten smoczek jest okragly, a nie - jak wiekszosc - splaszczony z jednej strony.