reklama

Dieta Maluszków

reklama
Jesli chodzi o smoczki do butelek, to Kostka uwielbia AVENT, lubi jeszcze Nuby (ale chyba w Polsce ich nie ma) takie z wkleslym srodkiem. Z tych smoczkow nie kapie jesli butelke przewroci sie do gory dnem.

A co do picia, to Konstancja moze wydoic 120ml wody albo soku jablkowego, ale natychmiast bedzie wolac o cyca. Po takiej samej ilosci mleka, nie domaga sie juz piersi. ot taka ciekawostka ;)

Ostatnia edycja:
napewno nie trzeba gotować wody gerbera ,

Aniam gdzie ją widziałaś? Bo ja kupowałam tę wodę za czasow Kuby, a ostatnio nie znalazłam. Wiem, że Rossmann ma w sowjej ofercoe taką właśnie wodę z ichniej serii BabyDream (zapakowana w kartonik).
Dla Kuby przegotowywałam Żywca (rano na raz większą ilość i było z głowy), albo leciałam na Gerberze właśnie.

zielona - u nas nuby też jest :)

Nuby życie nam uratował przy ząbkowaniu Kubuli (smoczki z 'wypustkami')- z tym, że używaliśmy tylko tych na pierwsze ząbki, bo potem niedobra mama zabrała smoka :-D

Widzę, że większość dzieciaczków ma już ładną dłuższą przerwę nocną! Grzeczniutkie maluszki!!!

aniez- teraz nie wiem bo nie pztrzyłam za ta woda mała nie pije prawie nic czasami żywca bo ja go pije . też kupowałam za czasów Szymka i myslałam że nadal jest ale jak gdzieś zobacze dam cyne

Ja smoczka małemu zabrałam niedawno w sumie wstyd że aż tyle z nim był ale dostwał go tylko do zasypiania i bez prblemu mu zabrałam powiedziałam że jest duży że smok zepsuty obciełam mu koniec mały zobaczył że zepsuty i sam go wywALIŁ

aniez- teraz nie wiem bo nie pztrzyłam za ta woda mała nie pije prawie nic czasami żywca bo ja go pije . też kupowałam za czasów Szymka i myslałam że nadal jest ale jak gdzieś zobacze dam cyne

Ja smoczka małemu zabrałam niedawno w sumie wstyd że aż tyle z nim był ale dostwał go tylko do zasypiania i bez prblemu mu zabrałam powiedziałam że jest duży że smok zepsuty obciełam mu koniec mały zobaczył że zepsuty i sam go wywALIŁ

Gratulacje :)
Oni tę wodę mieli wycofać i planowali wprowadzić coś w zamian (inną pojemność, czy coś w tym stylu), ale nie wiem na czym stanęło.

reklama

Wstyd?? A co ja mam powiedzieć?? Janka oduczyłam smoczka na początku czerwca... prawie 3 lata miał... i też tylko do spania go dostawał...

Marek wody ostatnio niechętnie... trochę pociumka i finito... ale nie zmuszam...ja podaję kranówkę przegotowaną i jakichś rewelacji brak...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry