Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny,
Położna wysłała mi na maila wykłady dotyczące karmienia piersią. Jest tam o diecie, pozycjach do karmienia, o problemach itp. Jeśli któraś byłaby zainteresowana, chętnie podziele się nimi. Dajcie mi tylko znać priv i maila.
No i poki co przechodze typowocna gotowane oboadki
Mlody wczoraj cos marudzil jak zjadlam mielonego a dzien wczesniej schaba
Poza tym moze szybciej schudne?
Ja jeszcze w szpitalu wiec tu dieta mocno lekkostrawna. Wczoraj nawet nam zakazali jogurt owocowy na kolacje zjeść, wiec byla buleczka z masłem.
W domu też zamierzam lekkostrawnie, co by pare kilo zrzucić.
Ja 2 ostatnie mies ciazy bylam na diecie lekkostrawnej dlatego teraz jestem juz przyzwyczajona, ale i tak po troszke probuje wszystkiego i poki co Nikosiowi nic nie jest:-)
U nas w szpitalu lekkostrawna ta dieta nie była,dali zupe z fasolą na przykład.ale wczoraj tuż przeg wypisem pyszne miesko.dzisiaj planuje pomidorową i łososia pieczonego zrobić.nie wiem za bardzo co z owocami i warzywami-co można a co nie.co wu jecie z tych rzeczy?