Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Od miesiąca zaczęłam powoli wprowadzać jej nan ale już nie ha i nic, zero uczulenia , skóra piękna!!!Mała je zwykły nan, zupki z grysikiem z mięskiem, odrobiną selera, pietruszki , kalafiora , masełka wszystko ok!!Do wczoraj bo uczuliła ją kaszka z bananami po 4 miesiącu, już odstawiona - tatuś zje
Gdybym słuchała cały czas lekarki to bym ciągle karmiła małą bebilonem dla alergików , więc nieraz warto zaryzykować i coś tam powolutku wprowadzać
My też na pepti ale trochę się boję się ryzykowac i zmieniać mleczko. Tez włąsciwie ja nic nie jadłam Ale już od jakiegoś czasu własciwie wszystko jem i nic się nie dzieje. A inne jedzonko to dopiero zaczęłam dawac Igosiowi (trzeci dzień) i narazie ok. Mam zamiar wprowadzać po kolei wszystko ale pomalutki, żeby obserwowac reakcję.Co do alergii to jak karmiłam małą piersią to dostała takiej wysypki , że musiałam odstawić całkowicie chleb pszenny, mleko, czekoladę, bo nic alergizującego nie jadłam i strasznie się bałam co to moje dziecko będzie jadać
Najpierw bebilon pepti, po miesiącu dałam jej nan ha, jak zaczęłam dawać zupkę to bardzo ostrożnie, bez selera, pietruszki nawet masła czy oleju, bo podobno też może uczulićOd miesiąca zaczęłam powoli wprowadzać jej nan ale już nie ha i nic, zero uczulenia , skóra piękna!!!Mała je zwykły nan, zupki z grysikiem z mięskiem, odrobiną selera, pietruszki , kalafiora , masełka wszystko ok!!Do wczoraj bo uczuliła ją kaszka z bananami po 4 miesiącu, już odstawiona - tatuś zje
Gdybym słuchała cały czas lekarki to bym ciągle karmiła małą bebilonem dla alergików , więc nieraz warto zaryzykować i coś tam powolutku wprowadzać
![]()
. Do tej pory nie znosił marchewki- ze słoiczka a moją zupkę z marchewki wsuwa i niezadowolony kiedy się kończy
. Dodaję tam już pietruszkę, ziemniaczka i właśnie kaszę manną. Teraz będę wprowadzać inne warzywka. 
henrietta a te rybki to ze słoiczka dajesz, czy sama jakoś przygotowujesz?
Co do alergii to jak karmiłam małą piersią to dostała takiej wysypki , że musiałam odstawić całkowicie chleb pszenny, mleko, czekoladę, bo nic alergizującego nie jadłam i strasznie się bałam co to moje dziecko będzie jadać
Najpierw bebilon pepti, po miesiącu dałam jej nan ha, jak zaczęłam dawać zupkę to bardzo ostrożnie, bez selera, pietruszki nawet masła czy oleju, bo podobno też może uczulićOd miesiąca zaczęłam powoli wprowadzać jej nan ale już nie ha i nic, zero uczulenia , skóra piękna!!!Mała je zwykły nan, zupki z grysikiem z mięskiem, odrobiną selera, pietruszki , kalafiora , masełka wszystko ok!!Do wczoraj bo uczuliła ją kaszka z bananami po 4 miesiącu, już odstawiona - tatuś zje
![]()