• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

U nas zdecydowanie sloiczek nie wystarczal,wiec zaczelam sama te zupki robic i maly zjada ok 200-300 ml.Wydaje mi sie ,ze to duzo jak na takiego malucha,wiec juz absolutnie mlekiem nie dokarmiam.Z reszta samo mleko daje tylko rano ok 8 i to wypija ok 100 ml max,a pozniej o 10-11 je cala miseczke kaszki,tzn robie tak jak jest napisane na opakowaniu,ale czasami musze dorabiac drugie tyle:zawstydzona/y:
Na podwieczorek ok 18 Maciek dostaje cale jablko lub cale jablko i caly banan -to chyba tez duzo,a starcza mu do ok 20 kiedy to wcina cala butle mleka z kleikiem ok 300ml.

reklama
Madzia i Post ale macie Małych Żarłoczków:rofl2:
ja czasem odnoszę wrażenie, że gdybym dała Antkowi 200ml to i tak by wypił bo jest strasznym łakomczuszkiem, ale nie chce bo od kiedy regularne pije mleko modyfikowane zaczyna sporo ulewać i często wydaje mi się, że dzieje się to z przejedzenia:-p

madzia, post ale macie lakomczuchow:-)
Michalince jeszcze narazie starcza sloiczek zupki i deserku, czsami daje jej jeszcze cycka ale zadko. Jutro wprowadzamy miesko ciekawe czy jej posmakuje:-D

Pieknie jedza te wasze dzieciaczki jak ja wam zadroszcze ja z natalka nie miałam problemu a tu staje na głowie i nieste efekt mizerny..... juz brakuje mi pomysłów.

reklama
Ja dzis dałam małej marchewke z zmieniakiem i połączyłam to z 60 ml kleiku kukurydzianego - chyba to było bardziej sycące, bo potem wypiła jeszcze 100 ml soczku i wystarczyło....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry