Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sprawdza się też banan zmiksowany z jabłkiem i z dodatkiem kaszki manny (jako porcja glutenu). Po 6 miesiącu można już bardziej menu urozmaicać, więc na pewno się na coś skusimy. Jeżeli chodzi o kaszki, to Julka wielką fanką nie jest. Trochę zjada, ale nie są to porażające ilości. Kaszkę z herbatnikami kupiłam w Rossmanie. Jeszcze nie próbowałam, musze skończyć inną. Wydaje mi się, że te Rossmanowskie kaszki (Babydream) są całkiem ok. W poczeklani mam kaszki Hipp, juz z glutenem.

Któraś z Was dawała jakąś kaszkę z herbatnikami....gdzie można ją kupić, moze to wypróbujemy....
.Któraś z Was dawała jakąś kaszkę z herbatnikami....gdzie można ją kupić, moze to wypróbujemy....
no i ten kisiel chyba jeszcze spróbuje.
bo tak myślałam żeby i na sniadanko około10:00 i na podwieczorek około 17:00 dawać jej co i nnego niż mleko.

).