reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
mama dziękuje :) Moja mama była na tej diecie i 12 kg straciła, więc w ogóle nie miałam dylematu którą dietę wybrać. Ale juz z tego co widze, jesteś blisko celu, więc jeszcze tylko troszkę :)

WIKULA- mozesz dac wiecej mleka ,ale zeby nie bylo za geste..i poczytaj ile mleko w proszku ma weglowodanów wiec ostroznie i smacznego !!!!

MUSIA- no to mama dala czadu-super.no mi juz niewiele zostalo ,ale od kilku dni waga stoi...

MUSIA- nie ,nic nie zmienialam,ja tak mam-raz mi waga stala 2 tyg.na 66kg .kochana ja biore hormony a one zatrzymuja wode wiec mi jest cięzej,ale jestem wytrwala ..no..czasem zgrzesze prince polo:)))
ALE czasem ...
mysle ,ze na dniach znowu spadnie troche :)

mama aa rozumiem :) No to nie masz sie czym martwic :)Pewnie zaczniesz znowu chudnąc w takim razie:tak::tak: Ty prince polo grzeszysz a ja dzisiaj wielka paczkę czipsów zjadłam:szok::szok::no:

a ja przyznam się szczerze ze wlaśnie grzesze jem ciasteczka jeżyki:) moje ulubione ale wyrzutów sobie nie robie bo popijam podwójną herbatkę na przeczyszczenie więc szybko to z siebie wyrzucę i może w boczki nie pójdzie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry