reklama
tez ;-) jak probuje zalozyc cokolwiek na glowe to jeden ruch reki Oliwki i juz czapka czy chustka jest traktowana jako zabawka i to calkiem niezla
na szczescie jest budka w spacerowie ktora chroni przed sloncem

Moja mała ma azs i gdy byliśmy na kontrolnej wizycie (w czerwcu) u pediatry-alergologa, powiedziała, że za opiekę nad mała otrzymuje 5+. Byłoby 6 ale Nnadinka miała czapkę na główce. Powiedziała, żebym wyrzuciła ją na śmieci, a z maleństwem i tak należy siedzieć w cieniu, a w wózku chroni ją buda. Oczywiście jak muszę iść na takie ostre słońce to ubieram taki cieniutki kapelusik, ale tak jak w waszych przypadkach po walce i kończy się urządzeniem z niej zabawki
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Z tą watą to mnie rozbroiłaśmoje dziecko chodzi bez czapki gdy nie ma wiatru i słońca i bez waty w uszach. wasze też???

Antek też bez czapki popiernicza

reklama
K
kasiulka0901
Gość
My zakładamy czapke tylko jak jest super silne słońce lub gdy jest zimno, pada lub strasznie wieje.
od razu dodam,że zakładanie dziecku czapki w domu, nawet po kapieli jest dla mnie bezpodstawne
od razu dodam,że zakładanie dziecku czapki w domu, nawet po kapieli jest dla mnie bezpodstawne