Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fionka pisze:ja wchodzę we wszystkie spodnie i spódnice przed ciąży ale ŻADNA bluzka nie dopina mi się w cyckach!!!! ŻADNA do cholery :![]()
fionka pisze:ja wchodzę we wszystkie spodnie i spódnice przed ciąży ale ŻADNA bluzka nie dopina mi się w cyckach!!!! ŻADNA do cholery :![]()
Mi pozostało C ale jest to C male a nie prawie D. Wiec wszystkie kostiumy sa dobre i nie mam pretekstu, zeby nowe kupic. Chociaż w sklepach nic mi się nie poda, już kilka razy wybrałam się po coś dla siebie a wróciłam z torbą ciuszków dla Majki. No i 2 parami dżinsów, które do pracy czasami w piątek będę mogła włożyć.maga_86 pisze:asioczek mam tak samo, niby karmię już tylko kilka razy w wieczorem i rano, bo poza tym okresem czys jest beee to biust mi cholernie zmalał....jakoś wcale się z tego nie cieszę.....![]()
KingaP pisze:uuu, asioczek. Ja o tym nie pomyślałam. Też byłam na zas.rehabilitacyjnym. Czy takie są wymogi?