reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

Hej kochane.
Wczoraj robiłam obciążenie glukozą 75g. i wynik niestety marny... 164 po 2 godzinach. W poniedziałek muszę jechać po skierowanie do poradni specjalistycznej. Już z Magda miałam wysoki cukier i lekarz mi groził, że w kolejnej ciąży mam się spodziewać cukrzycy no i niestety...

reklama
oj, przykro mi Ewcia...
czeka Cię z pewnocią ścisła dieta. mam nadzieję jednak że obędzie się bez zastrzyków z insuliny...

Hej kochane.
Wczoraj robiłam obciążenie glukozą 75g. i wynik niestety marny... 164 po 2 godzinach. W poniedziałek muszę jechać po skierowanie do poradni specjalistycznej. Już z Magda miałam wysoki cukier i lekarz mi groził, że w kolejnej ciąży mam się spodziewać cukrzycy no i niestety...

ojej szkoda :-(

Pisałyscie o kawie, no to ja rozpuszczalną piłam raz na m-c gdzieś w gosciach, czasem w pracy pół na pół z mlekiem, ale raczej wolałam herbatkę:-) w ciąży też nie pijam wogóle kawy natomiast czasem do ciacha w niedziele capucino :p z mlekiem :p

Ewcia - trzymamy kciuki

Ewcia przykro mi z powodu cukrzycy... Oby dieta pomogla i obeszlo sie bez insuliny.

Co do kawy, to ja zwykle pilam taka normalna z ekspresu, z mlekiem /2-3 dziennie/. Teraz tez zdarza mi sie pic mala kawe , tez z ekspresu. Ja strasznie nie lubie tych wszystkich "podrobek" kaw, kawa rozpuszczalna to dla mnie nie kawa :-D
Zreszta te rozpuszczalne wcale nie sa takie zdrowe , mi sie wydaje, ze w ciazy nawet lepiej napic sie normlanej kawy z ekspresu niz rozpuszczalnej. Ale to moje zdanie ;)

W kazdym razie ja kawoszem jestem strasznym, teraz sie ograniczam po prostu, ale ze wzgledu na niskie cisnienie /ostatnio mialam nawet 95 /50 / pozwalam sobie czasem na normalna kawe :)

dziewuszki ale mnie łamie w krzyżu
Boli mnie i czuje lekkie ciągnięcie w dole brzucha, tak że chodzę lekko zgarbiona - jak babcinka

to chyba nic poważnego co nie??

reklama
A mnie od jakiś dwóch dni zaczęły swędzieć brodawki i otoczki,któraaś z Was tak ma??I ogólnie zrobiły się bardzo wrażliwe na dotyk

Do góry