reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe, wizyty u lekarza

reklama
Ja piję rozpuszczalną mam swoją ulubioną carte noire,malzona z resztą też tylko on musi mieć fusiastą ,robię z mleczkiem,też slabą...raz na jakiś czas...przewaznie jak śpiąca jestem w dzień,a tak to jak mąż pije kawę i narobi mi smaku zapachem to biorę sobie michalowej kawy inki:)
Zelazo biorę i łykam rutinoskorbin,ciekawe na ile mi się morfologia poprawila,w czw idę zobić badania...bo w pon wizyta przeglądowa,a jutro usg:)Jupi juz siedzę jak na szpillkach.....wreszcie nie będe wymijajaco mówila do brzucholka .kupiłam michalowi wibowit zelki bo jak widzial ze ja jem rano petarde taką(w sumie 6 tabsow,to on tez chce swoje witaminki,bo wiedzial ze część dla mamy,część dla dzidziusia)

Ostatnia edycja:
Ja wogóle nie piję kawy, nigdy zresztą nie piłam. Dodatkowo wcale anemii nie odczuwałam, szok normalnie że taki niski wynik mi wyszedł...

Dziewczyny mam jakieś ropne strupki na sutkach , sporo ich się robi - czy to coś poważnego?

Zaznaczę, że już kilka lat temu zauważyłam na sutkach - na samym środku taką jakby ropkę...
teraz te strupki mi się robią na całej brodawce - to normalne?

A jesteś pewna, że to ropne strupki? Bo może to po prostu początek siary, pozasychane mleczko, a nie ropa?

Nie jestem pewna, takie małe kropeczki się porobiły, to co mam w środku , to już miałam długo przed ciążą
A wczoraj z lewego sutka( prawie ze środka) poleciało coś - jakaś ciecz , ale tylko kropelka, a obok tego kropelka czegoś białego...
Sama nie wiem czy to już jest siara.....

:) z tego co piszesz mozna wywnioskować ze tak:)
Ja juz tez jak podraznię sobie sutki bluzką ,albo czymś to zaraz gdzie nie gdzie kropelka poleci

:) z tego co piszesz mozna wywnioskować ze tak:)
Ja juz tez jak podraznię sobie sutki bluzką ,albo czymś to zaraz gdzie nie gdzie kropelka poleci

Pewnie tak, bo nigdy mi nic nie leciało z piersi :-)
Nie wiem czy mam jakoś lekarzowi mówić, a wam ginekolog bada piersi??
Jest to w ogóle potrzebne?

reklama
Do góry