ariska
Fanka BB :)
raczej badanie piersi przez ginekologa nie powie ci czy będziesz mogła karmić czy nie bo to zależy od budowy anatomicznej czy w piersi jest więcej tkanki gruczułowatej czy tłuszczu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej badanie piersi przez ginekologa nie powie ci czy będziesz mogła karmić czy nie bo to zależy od budowy anatomicznej czy w piersi jest więcej tkanki gruczułowatej czy tłuszczu
Mnie też interesuje karmienie CYCEM :-)Dziewczyny a można jakos wcześniej wyczuc czy sie będzie mialo mleko czy nie?? ja bym bardzo chciala karmic piersia ale narazie nawet żadnych kropelek nie mam, ktore mogly by być przepowiednia że mleczko bedzie...
Monciaa-a ten soczek to sobie sama wyciskasz buraczkowy,czy kupujesz juz jakiś gotowy,bo ja niestety sokowirówki jeszcze się nie dorobiłam,a patrzylam ostatnio w sklepie ze jest w kartonie-hortexu bodajze barszczyk czerwony i zastanawiam się co to warte.