reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Cześć Kobiki!
Faktycznie pustki tu starszne, ja tylko na chwilkę wpadłam, żeby napisać, że Michaś chyba czuje się troszkę lepiej, kaszle jeszcze i katarek tez jest, ale nadal nie gorączkuje i zaczyna być weselszy. Mam nadzieję, że sam zwalzczy tą infekcję.

MICHASIU zdrowiej szybciutko , tego Ci życzymy z całego serca:tak:
Igorek już też po pierwszej chorobie, miał trzydniówkę:-( a właściwie to gorączka trzymie cztery dni:-( coś potwornego jak się dziecko wymęczyło:no:nonstop 39 ,5 w pupie , ciężko było zbić a temperatura szybko wzrastała:-(Na koniec czwartego dnia spadek tempki, wysypka i mały katarek i po infekcji.Dobrze , że mamy to już za sobą

A moje dziecko ma dzisiaj biegunkę:szok: i nie wiem od czego, bo nic nowego nie jadła. Przez ostatnich kilka dni te kupki były coraz rzadsze, ale dzisiaj to już szczyt rzadkości, no i było ich już 3, a zawsze robiła 1:eek::dry::baffled:.Poza tym żadnych innych dolegliwości, nie ma. Dam jej dzisiaj Lakcid i zobaczymy:dry:

Juz sie cieszylam,ze Zuzia zaczela robic prawidlowe kupki,a niedawno tak mi sie obrobila,ze musialam Ja kapac. :sick: a najlepsze jest to,ze nie jadla zadnych owocow,ani niczego nowego,a do picia dostawala tylko wode albo zwykla jasniutka herbatke. :eek: no jak nic,to,chyba,od zebow. :growl:

reklama
Do góry