• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

DWULATEK PRZY PIERSI

ywka, oby tak bylo :) wczoraj znow zasnal powiedzmy ze bez cycka, rano matka przerazona wizja pobudki po 6.00 skapitulowala, no ale dzieki temu pospala do 7.45 ;D

reklama
Ja od pewnego czasu (ze cztery dni przed całkowitym odstawieniem) dawałam małej pociamkać z obu piersi na każde karmienie, dzięki temu nie robiło mi się aż tyle pokarmu. Teraz ze dwa dni nie daję jej wcale piersi i nie jest z nimi tak źle.

Wczewśniej jak próbowałam poprostu skończyć i już, myślałam, że piersi mi eksplodują a ściąganie nie pomagało, bo porobiły mi się guzy pod pachami....

Magduś może raz podaj pierś, żeby Ci to zeszło, może tak w ciągu dnia, żeby nie było przed spaniem... bo kłopoty mogą być z zapaleniem.

reklama
Nam udało się "samodzielnie" zrezygnować. Lekarz u mnie stwierdził anemię, poprosił o odstawienie L. od piersi. Wróciłam do domu, powiedziałam L. że mama jest chora i cycuchy też, a on przyjął to słowami "dobrze"... Przygotowałam się na lamenty i płacze tygodniowe, bo usypiałam go przy piersi, a On przytulony po prostu zasnął :) i tak zostało.
Przyznam, że sama czułam się dziwnie i jakby trochę smutno, a miał 17 miesięcy. Potem po jakimś czasie sama poczułam ulgę :)
Pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry