reklama

Dzidzia czerwiec 2006

Ola gratuluję!, to my dzisiaj obie mamy nasz szczęśliwy dzień. Jasną kreską się nie przejmuj u mnie była dzisiaj też bardzo bladziutka, ale w poniedziałek napewno i u mie i u Ciebie będą II wyraźne grube krechy. No no, cztery nowe "ciężarówki" w ciągu dwóch dni, to się boćki rozszalały! Oby tak dalej! Boćki, boćki nie lenić się tu jeszcze dużo dziewczynek czeka na swoje "fasolinki"!!!!!!!

reklama
jeżeli chcemy cłopca:
1. Abstynencja w przytulaniu 7 dni przed zamiarem poczęcia
2. Wypić kawę, mocną 15-30 minut przed "przytulanie"
3.najlepiej "przytulać się" w pozycji "od tyłu"
4.kobieta pije przez 3 dni przed zamiarem poczęcia głajazyl 3*1 łyżka
5.najlepiej przytulać się między 13-14 dniem cyklu
6. po dniu " przytulania" co najmniej 4-5 dni abstynencji.
Ja zastosowałam powyższą regułę zobaczymy co zdziałaliśmy hihihi
Powodzenia dziewczynki :D ;)

Majeczka-o rany nie pogratulowałam Ci serduszko juz sie porawiam i GORĄCE GRATUUUULACJE I SAMYCH SZCĘŚLIWYCH CIĄŻOWYCH I NIE TYLKO CHWIL ;D ;D ;D

Maju a Ty też dzisiaj robiłaś teścik ???GRATULUJĘ.....Mocno ściskam .....ślę pozytywne nastawienie....
To Twoje pierwsze?
Ps. Sorki ale ja nie za bardzo wiem jak zrobić taki ładny suwaczek...pomozesz mi?

z abstynecja nie bedzie problemu.Maz w delegacje wyslany i juz.Tylko zeby trafic na 13-14 dzien i zeby on byl w domku,.Ach.sprobuje zastosowac te rady i ten guajazyl.Trzy dni dam rade go pic.Co sie nie zrobi dla fasolki. :laugh: :laugh: :laugh:

Lana dziękuję bardzo.
Olu to moja druga ciąża ale niestety pierwszą poroniłam bardzo wcześnie. Miałam być lutową mamusią, no ale może się uda tym razem i będę mamusią majowo - czerwcową, chociaż chyba raczej maj. A pod tym linkiem masz całą instrukcję jak wstawić suwaczek: www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,174.120.html

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry