reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidzia czerwiec 2006

Witam wszystkich, a szczególnie Cichą! Chcę Cię pocieszyć, bo mokra bielizna po wizycie u lekarza to chyba nic niepokojacego. ja tez tak miałam ostatnio, ale zwaliłam to na lekarza, bo nie obszedł się ze mną zbyt delikatnie, ale widać to nie zależy od tego. W ogóle wydzielina jest obfitsza, przynajmniej u mnie. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze.

reklama
CARIN dzieki za pamiec i info. Ja wiem, ze w ciazy te rzeczy sie zmieniaja ale ja na nie bardzo to u siebie wiedze wiec ten jeden tak wyrazny wypadek troche zachwial ma pewnoscia w pozytywne rozwiazanie. Milo wiedziec, ze nie jestem jedynym przypadkiem z taka reakcja na wizyte i oby to tylko bylo to.
A u mnie zamiast typowych objawow ciazowych pojawil sie jeden ale bardzo denerwujacy (mysle przynajmniej ze to wplyw hormonow) - niesforne i suche wlosy. Nie pomaga rzadna sprawdzona wczesniej odzywka i po umyciu robi mi sie taka aureolka z pojedynczych pokreconych wlosow nad normalna fryzurka. Moge zapomniec o noszeniu wlosow luzem w rwzultacie czego wygladam jak moja wlsana babcia - wlosy grzecznie w koczku i jeszcze potraktowane pianka badz zelem dla pewnosci, bo i z koczka potrafia sie wywinac. Zastanawiam sie nawet czy ich nie obciac lub przynajmniej wyraznie nie skrocic moze to troche pomoze. Czy ktoras z was zauwazyla podobne 'nietypowe' zmiany?
a tak poza tym to objawow zadnych i samopoczucie swietne. No i pogoda nam ostatnio dopisuje a to tez pomaga ;D

AGAFOREVER jasne ze mozna a ja bym rzekla, ze nawet trzeba ;D
Jak sie czujesz ? Terminy mamy bardzo blisko - u mnie na 09.06 choc lekarz na ostatnim usg wpisal termin 06.06. Powinnam w koncu spojrzec jak sie wkleja te suwaki bo znacznie przyjemniej jak widac kto gdzie jest.

ahoj:Dzięki za miłe powitanie.U mnie ok.Mam jedno pytanko-czy boli was żołądek?Mnie troche pobolewa od paru dni( 7 tydzień ciąży)-czy wszystko ok?pozdrwiam:)

p.s.pytanko nr.2 Gdzie mogę znalezc te suwaczki?

Czesc agaforever:)))
Ola.K a jestes w pracy czy w domu?
jak w domu to polz sie na lozku w wywietrzonym pokoju i zamknij oczy...gdzies czytalam zeby tak robic
Wtedy sie uspakajasz...:)))

Olu, podpisuję sie pod radą Ani76. Ja otwierałam okna i przykrywałam się ciepłym kocykiem, żebynie marznąć. Żadnej muzyki czy telewizji. I działało. Wieczorem dodatkowo gasiłam światło. Pomagało też przytulanie głowy do psa - nie wiem, czy na zasadzie dziłania na psychikę, czy - jak twierdzą niektórzy - pies wyciąga ból...

Trzymaj się dzielnie!!

reklama
Cześć Dziewczyny.

chciałam się przywitać, wczoraj byłam u Pani Doktor jestem w 8 tygodniu ciąży.
czytam to forum od 2 tygodni wraz z mężem jest tu wiele porad które mi sie już przydały. jestem po raz pierwszy w ciąży.
pozdrawiam wszytkie MAMY (bardzo miło jest tak o sobie myśleć) i życzę DUUUUŻO zdrowia

Do góry