Witam wszystkich, a szczególnie Cichą! Chcę Cię pocieszyć, bo mokra bielizna po wizycie u lekarza to chyba nic niepokojacego. ja tez tak miałam ostatnio, ale zwaliłam to na lekarza, bo nie obszedł się ze mną zbyt delikatnie, ale widać to nie zależy od tego. W ogóle wydzielina jest obfitsza, przynajmniej u mnie. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze.
reklama
CARIN dzieki za pamiec i info. Ja wiem, ze w ciazy te rzeczy sie zmieniaja ale ja na nie bardzo to u siebie wiedze wiec ten jeden tak wyrazny wypadek troche zachwial ma pewnoscia w pozytywne rozwiazanie. Milo wiedziec, ze nie jestem jedynym przypadkiem z taka reakcja na wizyte i oby to tylko bylo to.
A u mnie zamiast typowych objawow ciazowych pojawil sie jeden ale bardzo denerwujacy (mysle przynajmniej ze to wplyw hormonow) - niesforne i suche wlosy. Nie pomaga rzadna sprawdzona wczesniej odzywka i po umyciu robi mi sie taka aureolka z pojedynczych pokreconych wlosow nad normalna fryzurka. Moge zapomniec o noszeniu wlosow luzem w rwzultacie czego wygladam jak moja wlsana babcia - wlosy grzecznie w koczku i jeszcze potraktowane pianka badz zelem dla pewnosci, bo i z koczka potrafia sie wywinac. Zastanawiam sie nawet czy ich nie obciac lub przynajmniej wyraznie nie skrocic moze to troche pomoze. Czy ktoras z was zauwazyla podobne 'nietypowe' zmiany?
a tak poza tym to objawow zadnych i samopoczucie swietne. No i pogoda nam ostatnio dopisuje a to tez pomaga ;D
A u mnie zamiast typowych objawow ciazowych pojawil sie jeden ale bardzo denerwujacy (mysle przynajmniej ze to wplyw hormonow) - niesforne i suche wlosy. Nie pomaga rzadna sprawdzona wczesniej odzywka i po umyciu robi mi sie taka aureolka z pojedynczych pokreconych wlosow nad normalna fryzurka. Moge zapomniec o noszeniu wlosow luzem w rwzultacie czego wygladam jak moja wlsana babcia - wlosy grzecznie w koczku i jeszcze potraktowane pianka badz zelem dla pewnosci, bo i z koczka potrafia sie wywinac. Zastanawiam sie nawet czy ich nie obciac lub przynajmniej wyraznie nie skrocic moze to troche pomoze. Czy ktoras z was zauwazyla podobne 'nietypowe' zmiany?
a tak poza tym to objawow zadnych i samopoczucie swietne. No i pogoda nam ostatnio dopisuje a to tez pomaga ;D
agaforever
Mama lipcowa'06 Początkująca(y)
Ahoj
puk,puk... czy można?ja też na czerwiec 08.06. Łączę się z wami siostry...
AGAFOREVER jasne ze mozna a ja bym rzekla, ze nawet trzeba ;D
Jak sie czujesz ? Terminy mamy bardzo blisko - u mnie na 09.06 choc lekarz na ostatnim usg wpisal termin 06.06. Powinnam w koncu spojrzec jak sie wkleja te suwaki bo znacznie przyjemniej jak widac kto gdzie jest.
Jak sie czujesz ? Terminy mamy bardzo blisko - u mnie na 09.06 choc lekarz na ostatnim usg wpisal termin 06.06. Powinnam w koncu spojrzec jak sie wkleja te suwaki bo znacznie przyjemniej jak widac kto gdzie jest.
agaforever
Mama lipcowa'06 Początkująca(y)
ahoj
zięki za miłe powitanie.U mnie ok.Mam jedno pytanko-czy boli was żołądek?Mnie troche pobolewa od paru dni( 7 tydzień ciąży)-czy wszystko ok?pozdrwiam
p.s.pytanko nr.2 Gdzie mogę znalezc te suwaczki?
p.s.pytanko nr.2 Gdzie mogę znalezc te suwaczki?
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Olu, podpisuję sie pod radą Ani76. Ja otwierałam okna i przykrywałam się ciepłym kocykiem, żebynie marznąć. Żadnej muzyki czy telewizji. I działało. Wieczorem dodatkowo gasiłam światło. Pomagało też przytulanie głowy do psa - nie wiem, czy na zasadzie dziłania na psychikę, czy - jak twierdzą niektórzy - pies wyciąga ból...
Trzymaj się dzielnie!!
Trzymaj się dzielnie!!
reklama
Cześć Dziewczyny.
chciałam się przywitać, wczoraj byłam u Pani Doktor jestem w 8 tygodniu ciąży.
czytam to forum od 2 tygodni wraz z mężem jest tu wiele porad które mi sie już przydały. jestem po raz pierwszy w ciąży.
pozdrawiam wszytkie MAMY (bardzo miło jest tak o sobie myśleć) i życzę DUUUUŻO zdrowia
chciałam się przywitać, wczoraj byłam u Pani Doktor jestem w 8 tygodniu ciąży.
czytam to forum od 2 tygodni wraz z mężem jest tu wiele porad które mi sie już przydały. jestem po raz pierwszy w ciąży.
pozdrawiam wszytkie MAMY (bardzo miło jest tak o sobie myśleć) i życzę DUUUUŻO zdrowia