Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)) na dzień dziecka i już nie mógł dospać żeby sprawdzić czy będzie figurka Luminosa
Na szczęście była
a Mateusz dostał ogromną śmieciare bo uwielbia obserwować panów wywożących śmieci
"Mama pan kijki bach"- w wolnym tłumaczeniu: mamo pan wywozi śmieci

I mógłby tak godzinami stać i obserwować jak pan te kijki bach;-) a teraz sam będzie mógł wywozić
Ehh idę na kawkę i ciasteczko;-)

,też mu kupiłam taką dość sporą z Wadera,i jest do dziś,teraz Emil nią operuje,przewozi klocki w tym dużym kuble na śmieci co dołączony był do śmieciarki.hihi
ale jakos nie maialm weny do pisania,jakiegos dola zalapalam

Do tego czasu będziemy musieli mieszkać u teściów
Ehh brak słów

,całe szczęście jemu nic się nie stało,ale śmieciarka jakby troszkę ,popsiuła się.R.ma ją jutro zobaczyć,jak da się zrobić to zrobi a jak nie to trzeba będzie kupić nową,bo śmieciarka nadal jest trendy:-)

Moi dziś wyrywali chwasty z ogródka a potem upychali do tej śmieciary i wywozili na wysypiska, przyczym tych wysypisk na ogródku powstało z dziesięć w rezultacie czego zrobił się niezły bałagan i dziadka znów prawie szlag trafił

(cześć Stachu)nieważne że ten stachu jest po 50 i ma dwie dorosłe córy,on na moich chłopaków mówi że to jego ziecie
ale z tym Stachem to zagrał a mi tak głupio było,a sąsiad się śmiał jak szalony,poszedł i przyniósł mu czekoladę.
A to za uszy pociągnie albo za ogon, a to palec do oka wsadzi, albo przechodząc "przez przypadek" kopnie lub nadepnie na łapke
Teściowa jest zrozpaczona a zwierzaki trzęsą się i chowają pod łóżko jak słyszą, że mój słodki synuś wraca do domu
A ta moja mała zołza za skarby świata nie chce mówić
Leniuch jeden;-) Trzy wyrazy na krzyż a cała reszta to "a"
A może lepiej niech jeszcze nie mówi bo potem człowiek będzie chciał żeby chociaż na pięć minut przestał
Emilek świetnie sobie radzi z mówieniem!!!A ta moja mała zołza za skarby świata nie chce mówić
Leniuch jeden;-) Trzy wyrazy na krzyż a cała reszta to "a"
A może lepiej niech jeszcze nie mówi bo potem człowiek będzie chciał żeby chociaż na pięć minut przestał
![]()