Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja już wymiękam z tym gadem 

Pewnie jest ci go łatwiej dźwigać bo jest na pewno zdecydowanie lżejszy;-):-)
Ja nigdy nie mogłam się przemóc ale jak widziałam laski, które się męczyły niesamowicie żywiąc się tymi cudami...;-) Podziwiam
A jeśli masz jakieś ciekawe, dietetyczne przepisy to wrzuć je na wątek kulinarny albo do naszego fitness klubu
Mam nadzieję, że jeszcze nie raz uda nam się spotkać
;-)
a tak po mału zaczyna u nas wyglądać jak w domu;-) Masz rację, że jak się szkoła zacznie to nie będzie lekko ale cóż- trzeba być silnym nie "mientkim";-)

a do dobrej zabawy alkohol nie zawsze potrzebny;-) No i gratuluję udanego zaskoczenia rodziny:-) Jednak warto było
nieźle się namęczyłaś i trochę dziś przeszłaś
Dzielna mamuśka jesteś, mam nadzieję, że diagnoza nie będzie aż taka zła choć ja się w ogóle na tym nie znam
Trzymam za was kciuki
i naprawdę podziwiam- tyle jesteś w stanie przejść, wytrzymać choć pewnie każda z nas dla swojego dzieciaczka przeszłaby przez wszystko:-(-J- Ja się bardzo cieszę ze do nas dołączyłaś
Napisz nam cos więcej o sobie ;-) No ze masz 3 super dzieciaczków to juz wiem........i widzę ;-)
...........Ile byś chciała zrzucić?bo juz nie pytam ile wżysz przy jakim wzroscie bo jak znam życie mało która babeczka chce się przyznac
..............
........... Moja idzie programem "Nowe juz w szkole"............
;-)spóźnione ale szczere i ode mnie życzonka.:-)
Łoo portfel puściutki i leciutki :-(. Ale najważniejsze , że dzieci zadowolone z zakupów.-j- jak tam czyszczenie portfela?;-) Udało się?Pewnie jest ci go łatwiej dźwigać bo jest na pewno zdecydowanie lżejszy;-):-)
Jak ci się udało wytrzymać na diecie kopenhaskiej?Ja nigdy nie mogłam się przemóc ale jak widziałam laski, które się męczyły niesamowicie żywiąc się tymi cudami...;-) Podziwiam
A jeśli masz jakieś ciekawe, dietetyczne przepisy to wrzuć je na wątek kulinarny albo do naszego fitness klubu
![]()

Jak nie będziesz chciała schudnąć to nie schudniesz i za nic w świecie nie pomoże ci żadna dieta. Ja patrząc w lustro widziałam potwora z kołem ratunkowym, schabami po bokach, drugą brodą.... Nie mieściłam się w żadne swoje ubrania.
Wstydziłam się w nocy przebierać w pidżamkę i spać z mężem. Tłuszcz wylewał się ze mnie. Nie było mowy o basenie... itp. Dostałam powera i samozaparcia i wio ...
Trzymaj się cieplutko.