Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja poszłam kiedyś z(jak miał chyba z 5latek) Filipkiem do dentysty bo jego ząbki tez pozostawiają wiele do życzenia,a on właśnie stwierdził,że mleczaków sie nie leczy,że w razie bólu mu pomoże no i dałam obie sopkój właśnie do tego "bóluAs jesteś dzielna, ja bym chyba spanikowała w takiej sytuacji
Witam się w piątek u nas dziś pewnego rodzaju święto Karolina w domu bo jest referendum w sprawie traktatu lisbońskiego noi szkoły pozamykane..
Dziewczynki się bawią razem.
Wczoraj byłyśmy na wizycie u dentysty bardzo fajna pani, dała małej lekarstwo bo zrobiło jej się na dziąśle zgrubienie nad zepsutym ząbkiem, ta stwierdziła że tam się zrobiła infekcja z ropą więc najpierw trzeba to wyleczyć a potem za 3 tygodnie mamy przyjść i będziemy plombować tego ząbka
A jednak da się leczyć mleczne ząbki tylko to zależy od lekarza![]()
".znalazłam innego dentystę który po zrobieniu mu zabka zapytał mnie czemu wcześniej się nie wziełam za leczenie tych mleczaków,bo większość mozna było uratować

no i kopara mi opadła!!teraz chodzimy co miesiac do tegoż właśnie dentysty-leczy mu zabki,Fifi jest zadowolony,z usmiechem siada na fotel-ma do nieog pełne zaufanie!wiec i ja jestem spokojniejsza!brrr sama nie nawidzę chodzić do dentysty ,po prostu sie boje ehhh a u tego co chodzę z Fifim niedawno była Kajulka i też ma zaplombowanego jednego mleczaka i jest z tego bardzo dumna
bo ma rózowa plombę
!!kochana była bardzo duże drgawki gorączkowe z brakiem świadomości.no to faktycznie!!
to były drgawki gorączkowe?czy Twój teść na coś choruje??
bo wspominałaś o lekach które mu dałaś,potem o bólach brzuch i gorączce!
kurcze pewnie stracha miałaś niezłego!!![]()
;-):-):-).

No zostają na noc w przedszkolu!

Małaulka pokaż swój urodzinowy prezencik!!!!
;-) Dla mnie jest to fajne o ile zrobione profesjonalnie i nie w rażącym nadmiarze.....zreszta to kazdego prywatna sprawa .....zreszta juz nie raz się przekonałam ze nie warto ludzi po wygladzie oceniać bo to bardzo mylace....

Super ze prezent kupiony 
jak mama stwierdziła ze kiedyś była duzo grzeczniejsza i pokorniesza to stwierdziła ze to dawne dzieje 
Dlatego gratuluje wiedzy i zachowania zimnej krwi!!!!!!Spisałaś się na medal!!!!!!

bo pozory bardzo często mylą;-)

..co do dentysty to sie nie wypowiadam Błażej to ostatnio wycioł taki numer pisałam na wątku i stwierdził że nie pojdzie do dentysty bo dziadziuś niechodzi to on też ubić gada to mało