Witam......
pogoda się pogorszyła i chyba mój humor tez.....oj cos ostatnio dołki łapię coraz częściej....moja mama była u neurologa i po opisie cos mi się wydaje ze ja tez depreche załapałam
Dobra poczytam forum trochę popisze to na chwilkę przestanę myśleć o tym wszystkim co mnie dobija.....
AS nie no kobieto podziwiam Cię tyle zajęć....czasem mam wrażenie ze jak opisujesz swój dzien dla mnie doba by było mało na to wszystko.....

A tu jeszcze szkoła?

powodzonka ;-)
Ale Kuba numeros odwalił

Monia jak tam męzuś na rybkach złowił coś?
I jak tam Patrycji minęło choróbsko?
Co tam ciekawego na tym zebraniu komunijnym?
Domowniczka śliczna :-)
Pytasz jak sobie radzę....są dni ze jest oki a czasem jest tak ze bym cały dzien wyła i jakoś nic mi się nie chce albo odwrotnie wpadam w wir pracy aby cały czas cos robić i o niczym nie myślec.....ten wyjazd był ostatnią rzecza jaka mi była potrzebna

Wiki duża rozumie.....ale młoda ciągle o tatusiu gada :-( powiem to tatusiowi, tatuś tak umie, tatuś takie ma , tatuś.....i tak ciągle.....
Asiulka zdrowia dla Maćka :-( znowu te choróbska sie zaczynają.....

No i co z ta oferta pracy? pewnie zaraz doczytam.....oj ja tez bym chciała iśc.......mam juz dośc siedzenia w domu.....modlę się aby się odezwali na tą rozmowę do tego Focusa i aby się udalo z ta praca ....moja mama juz na zwolnieniu to by nam jakoś troche pomogła.....bo tak tez siedziałam cały czas w domu bo nie miał mi kto dzieciaków przypilnować...
No i jak dywany? ile taka przyjemność? ja muszę zamówić pranie kanap....bo są koszmarne...
Doris jak tam Kuba? nie pozarażał rodzinki?
No to Kuba sporo w szkole czasu spędza ..a dużo im zadają?
Atfk opowiadaj jak tam w szkole było?
Sliczna ta Wasza kotka.....my mamy chomika, owcazrka niemieckiego...oraz rybki....w oczku...które właśnie wczoraj wyłowiłysmy do dużego akwarium które mamy w piwnicy....i tam sobie zimują;-)
Jak u dntysty było? ja tez byłam...i mi się cholerny ząb znowu nie dotruł i 3 raz musiał mi to biała świństwo wpychać...

Jak tam co wymyśliłaś z ta imprezka urodzinową? chwal się jakie masz plany.....
I jak zebranie??????
Co tam na obiad pichciłaś ze syn taki chętny do pomocy?
Małaulka a jak Ty chorowitku i Twoja Lenka? nadal zasmarkane?
No i jak M tatuaż sobie fundnał duzy i gdzie? jesli mozna wiedziec....nie powiem ze chętnie bym nie zobaczyła ...no I Monia pewnie tez co? hi hi
Asik wracaj bo brak tu Ciebie....ciekawa jestem jak Kubuś w nowej szkole??????lepiej sobie radzi z nawiążywaniem znajomości? no i jak Wasz domek.....mamy swój tajnos i wreszcie moze wkleisz nam foteczki co?;-)
Bodzio no i jak ta ręka?
:-(
Szkoda z tym fryzjerem........oj wiadomo jak to jest zawsze się wtedy kobieta inaczej czuje

noale dasz rade uczeszesz się jakoś sama ładnie ;-)dasz radę...
Ile na tą wizyte u ortodonty czekałaś? ja musze zapisać chyba Wiki jeszcze jej druga jedynka nie wyszła do końca....ale duże prawdopodobieństwo ze bedzie miała krzywe....bo to dziedziczne a ja i A. obje prostych nie mamy

No i jak kuchnia?