reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

LENKO
robaczku kochany,
z okazji pierwszego roczku,
moc buziaków ,dużo zdrówka,
super zabaw z siostrą
i superaśnych prezentów.
Życzą
Emilek i Maciuś z mamusią

reklama
Cześć drogie koleżanki:-):-)
A u nas już pusto:-(kuzynka wyjechała:-(i jest smutno,Kubus to wczoraj co sobie o cioci przypomniał to płakał:-(i ja też prze to doła miałam,że zycie nam się tak potoczyło i musieliśmy wyjechać:-(
Chociaż jestem ciekawa jak byśmy mieszkali w Polsce,też by tak reagował:sorry:

MAŁAULKA-Wszystkiego najlepszego dla Małej księżniczki:-):-):-)Jak sie imprezka udała????Lenak szczęśliwa??

AFTK-a Tobie jak się udał weekend u rodzinki???

ASIK,ASIULKA-pisałyście na temat więzi braterskich:-D:-Da u nas jest różnie,czasem Kuba chce sie przutilić do Dawidka,a ten go odtrąca,albo jest na odwrót:-(
Jak siedzą razem w salonie to się ładnie bawią,w sumie njaczęściej to wymyślaja takie zabawy ,że ja z grozą patrzę:szok:
Ale ja Kubus idzie do swojego pokoju i Dawid za nim podąża,to już jest awantura:cool2:

PAULA-gdzie jestes?????

Witam się i ja!

Już po pracy, małżonek pizze na obiad przygotował:cool2:, Kuba jeszcze w szkole a Mati u babci więc chwila spokoju;-)

doris niezazdroszcze życia na wygnaniu;-) no ale cóż- niestety takie mamy teraz czasy, ale lepiej tak niż w rozłące:tak: a też dobrze wiem jak to było:-(
Moje chłopaki niestety nie potrafią się zbytnio razem bawici a głównie dlatego, że Kuba nie chce:-( Może kiedyś w końcu polubi choć troszkę młodszego brata:sorry:

małaulka no właśnie jak po imprezce??? Foty na zamkniętym są???;-)

No właśnie Paula a ty gdzie???????:confused2::confused2::confused2:

LENKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!:tak::tak::tak::tak:

co Lenka wybrała?tzn robiliście jej ten "test" wiesz , kasa, kasiązka, flaszka, różaniec....?:-D

U mnie laski nieciekawie znowu dola mam....

a juz myślaam ze będzie dobrze....bylam na rozmowie w sprawie pracy ....i zapowiadało się ze mogę dostać tą pracę....a tu lipa dzis na maila dostałam odmowę :no:

Najpierw przeżywałam rozmowę teraz przeżywam porażkę.....i chyba nic z tego focusa juz otwierają u nas 13 listopada i większość rekrutacji jest juz zakonczona.....

Jak będę miaa się to wieczorem poczytam co u Was.....

musze jeszcze list motywacyjny napisac a zbytnio nie wiem co mam pisać.....tzn wiem jak ma wyglądać i co powinien zawierać ale nie wiem jak go napisać by przyciągną uwagę i by ktoś mnie chcial na rozmowę zaprosić

juz mam dosc siedzenia w chacie.....:(

Ostatnia edycja:
Witam witam:tak:
Paula przykro mi że tak wyszło u Ciebie z tą pracą:-(

Fotki są na swoim miejscu!!!

Imprezka fajna była, goście przyszli posiedzieli dzieci się pobawiły, zjedliśmy torta tylko Paula zapomniałam o tej zabawie i przypomniałam dopiero dziś rano:baffled::baffled: noi nici, nie wiem kim moja córka będzie??:no:
Wieczorem wypiliśmy z M butelkę wina i na chwilę mnie zdrowo zamroczyło:-D ale po chwili trochę przeszło....
Mała dostała pieniążki, od chrzestnego piękne złote kolczyki a resztę zabawki:tak:

No a dziś mamajuż spowrotem na diecie:-D...

A ja dostałam propozycję pracy w salonie w naszym starym miasteczku 5 dni w tyg. po 8 godz a ja wcale nie planowałam iść do pracy w najbliższym czasie bo chciałam być z dziecmi, ale teraz M jest na bezrobociu więc to by było dobre rozwiązanie , on by posiedział trochę z dziećmi a ja do pracy i może za jakiś czas znajdzie pracę gdzieś blisko domu bo ostatnio dojeżdżał prawie 100km w jedną stronę.......
Tylko mi się jakoś nie chce:zawstydzona/y: mam jechać w tym tygodniu do nich porozmawiać i się umówić co i jak........
Ciężko mi się zdecydować.........

WITAM PO DŁUŻSZEJ WEEKENDOWEJ NIEOBECNOŚCI:-)!!!
ehhh jak było cudownie wrócić do rodzinnej miejscowości...na sentymenty mnie zbiera za każdym razem jak wracam!!wyjazd udany!!!:tak::tak::tak:
co słychać???
u nas dziś zimnica ale w miarę pogodnie!

reklama
Witam się również w piekielnie zimny wtorek!!!:szok:

małaulka super, że imprezka udana:tak: Mój Kuba na roczku wybrał różaniec, kieliszek i usiadł na pieniądzach i później wszyscy się śmiali, że będzie pijącym księdzem siedzącym na kasie;-):-D Zobaczymy.;-)
Nie dziwię się, że ciężko ci zostawić dom i wrócić do pracy no ale cóż takie to już nasze życie:sorry: A z drugiej strony takie wyjście "do ludzi" to chyba też nie jest zły pomysł. Porozmawiasz na inne tematy niż tylko soczki, smoczki itp, czasem chyba tego potrzeba żeby się zrelaksować, zresetować i z uśmiechem na ustach wrócić do domku po pracy;-):-)

Paula a co to za dołki łapiesz???:eek: Długo już nie pracujesz???

Atfk fajnie tak stare kąty odwiedzić:tak::tak::tak:

Dobra znikam, bo niedługo lecę na popołudniowe kursy a jeszcze jakiś obiad rodzince trzeba przygotować:tak:
Jak dobrze, że jutro wolne!!!!;-):-D

Do góry