reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam wieczorkiem.
OOO jaka tu cisza dziś.

Wiecie co mój Emil nie spał dziś w ciągu dnia wcale.
Wstaliśmy późno bo dopiero o 9.30,i nie chciał usnąć mi koło 13 więc nie położyłam go już później wcale,bo by spał do 17 a potem wojowałby do północy.
Myślałam że będzie chciał iść spać koło 19 ,a tu zonk.
Usnął parę minut przed 21.ale za to w 5 minut.
Maciek ogląda galę boksu,a gadek niestety dziś poszedł jeszcze na nockę.
A myślałam że posiedzimy dziś wieczorkiem wypijemy jakieś winko,bo mój mąż ma dziś imieniny.
Kupiłam mu perfumki,bo mu się już kończyły,więc miałam problem rozwiązany z prezencikiem.

reklama
Hej lasecyki kochane!!!

malaulka chyba zbyt duzo zajec w tym roku na siebie wzielam i poprostu sie nie wyrabiam:no:
Wszystkiego naj z okazji rocznicy!!! Mam nadzieje ze malz spisal sie na medal;-)

atfk milego weekendu w szkole no i super ze w koncu sielanka w domu:tak::-)

asiulka ty farciaro!!!:tak: tylko pozazdroscic takiego gentelmana w domu:tak: kurcze ja tez wstalam dzis o 10. Przyznaje sie bez bicia ze jak przychodzi weekend to ja uwielbiam wylegiwac sie do poznych godzin tym bardziej ze jutro ide do pracy. A twoj maz to moze Rafal???

monia jak Patrycja? Mam nadzieje ze to nic powaznego? Jak tam dynia? Dalas rade wykroic cos fajnego?;-) Ja jestem fanatyczka anglosaskich swiat;-):-D Buty kupione?

A u nas tez imprezowy weekend. Wczoraj znajomi wpadli na kawke a potem kumpel mojego m wpadl popiwkowac i tak nam zeszlo do polnocy:szok:
A dzis bylismy na imieninkach u mojej mamy i brata i troszke pobalowalismy;-) a ja jutro do pracy na 10.30 wiec mam nadzieje ze promile ze mnie wyparuja;-):-D
Cos mi komputer znow szwankuje :wściekła/y: Nie mam polskich znakow i litery na klawiatorze mi sie poprzestawialy:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Tak mój mężuś ma na imię Rafał.
Też w sobotę lubię poleżeć w wyrku.A dziś obudziliśmy się dopiero o 9.30,a z łóżka zwlekliśmy się dopiero po 10

Moj brat tez jest Rafal!!!! Ucaluj malza z okazji imienin;-) Moj m o 9.30 oswiadczyl mi ze byloby milo gdybym wstala i zrobila sniadanie ale ja dalam rade zwlec sie z wyra prawie pol godziny poyniej:-D Kocham weekendy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiulka to wszystkiego najlepszego dla męża z okazji imienin!!!

My też tak jak Wy staliśmy koło 10 i cały dzień przez to mnie głowa boli:no:

Asik no mężuś rano z kwiatami przyszedł i oczywiście winko otworzył i przez cały dziń polewał... uuffff, a wieczorem to już mnie suszyło i wodę szklankami spijałam:-D:-D...
Dobrze, że już po tych wszystkich imprezach, bo bym się zrobiła alkoholiczką:-D

A teraz walka stulecia ale po pierwszej rundzie jak Golota leżał tak się wkurzyłam i wyszłam, nie mam nerwów, bo kibicuję Gołocie a on przegywa i wogóle to po co się Polak z Polakiem bije??????
Ech..... szkoda gadać....
Buzka:tak:

Asik ,małaulka-Dzięki za życzonka dla małża jutro mu przekażę,bo teraz w arbaicie jest.
Osz to łobuz ,a co on rączek nie ma.
Mój gadek jak w weekend jest w domu to on robi śniadanka.
A jak ma drugą zmianę,to zawsze on zaprowadza Maciusia do szkoły i z powrotem jak idzie to kupuje pączusie i kawusie nam robi.:-):-)A mamy do szkoły Maciusia 3 minutki spacerkiem.
Blisko do przedszkola ,podstawówki i gimnazjum.Bo to jest ogromny budynek,tylko każda z instytucji nauczania ma osobne wejście i nie ma możliwości przejść osobom postronnym,przez tzw.nauczycielskie drzwi z jednej do drugiej.:-)

Eeeee tam Ulka jak dla mnie to ta walka jest z góry ustawiona:tak: Ło matko jak miłoby było gdyby mój m z kwiatami przyszedł!!!!!!!! No to wypijam właśnie wasze zdrowie bo miałam ochotę na lampkę wina i nie mam z kim wypić;-)

asiulka to tym bardziej należą się buziaki temu twojemu małżowi:tak::tak:

reklama
Do góry