reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
AS Wirus paskudny panuje, mnie złapało tydzień temu. Zdrowiejcie szybciutko, bo paskuda jest strasznie uciażliwa.
Mam nadzieję, że u malutkiej będzie delikatnie.

Asiulka- tak, doby są stanowczo za krótkie!!! żądam wydłużenia

ja też się melduję, ale dzisiaj na krótko niestety

As zdrówka dla Was.

Ja urządziłam mały maraton.
Fryzjer zaliczony,zapisałam się na piątek.
Trzeba ściąć trochę tą szczecinę paskudną.
:-)
Poczta zaliczona ,paczka wysłana.
Krawiec zaliczony,spodnie do skrócenia oddane.
Pranie zrobione,powieszone,
Obiad zrobiony.

Teraz tylko zrobię sobie kanapeczki do pracy,i zmykam.
Miłego popołudnia kobiałki.

Hej laski melduję się w ten piękny dzionek.
R.w pracy,Maciek w szkole,
Emil dziś i jutro wagaruje,bo jego pani nie ma,
i mają zajęcia na świetlicy,więc został w domu.

Pogoda cudna,aż się nie chce iść do pracy na drugą zmianę.

Miłego dnia :-)

ja właśnie pranko na dwór pierwszy raz wyniosłam :-)..a to juz faktyczna oznaka wiosny:tak::tak::tak:
pięknie jest!!ojj tak!
moi tez w w szkole, mężuś w rozjazdach dziś;-)
obiad na szybko robię bo filety wiec nie muszę specjalnie sie nakombinować

korki młodemu wczoraj kupiliśmy..używki ale trafił takie jakie chciał wiec szczęśliwy na maxa!
wczoraj byli na turnieju po południu i zajęli 2 miejsce;-) wiec nagadać sie nie mógł!
dziś kartkówka z anglika pewnie bo pani robi im czesto,po łebkach pouczył sie bo nie mówił o niczym innym jak o tym turnieju wiec zobaczymy, najwyżej będzie mial nauczkę;-)

kawke robię i luz

Niedawno wróciliśmy z młodym ze spacerku,i z zakupów.
Zaszliśmy do carefura,a tam mi kuzyn mówi,
ciotka było przyjść wczoraj,jakie były promocje na herbatki,
np.Lipton 100 szt.,teatley 100 szt,saga 200 szt,liptonki owocowe te po 25 szt,
były po
......99 gr..
Opitoliłam go że nie dał mi znać,dziś udało mu się znaleźć jeszcze jedną sagę na najwyższej półce 200szt.za 99 gr,
to sobie wzięłam.
Ale najlepsze jest to ,że ja wczoraj byłam w carefurze,i oczywiście nic nie widziała,
a że jego nie było na sklepie,
to nie miał mi kto palcem pokazać hahaha
laugh.gif
laugh.gif
.
Wpadłam tylko,wzięłam co miałam wziąć,i do domu biegiem.
realmad2.gif

Pogoda cudna,jak mi się nie chce iść do pracy buuu.

macie racje, pogoda cudna, a ja w pracy w golfie siedzę, bo zimno
wyszłam na chwilkę na dwór i widzę, że na dworze cieplej niż w biurze, chyba sie z biurkiem przeniosę :-)

my wczoraj też troszke pobuszowaliśmy na dworze, w siatkówke pogralismy, taka piekna pogoda była, że żal w domu siedzieć

u mnie na obiad dzisiaj na szybko naleśniki :-) mężuś robił, chłopcy wrócą to tylko podgrzeją sobie sami
muszę kombinować, co mogą zjeść po powrocie ze szkoły jak nas nie ma, bo jak nic nie zostawimy to jajecznicę wcinają za kazdym razem :-)

reklama
Do góry