reklama
wiola20121119
Fanka BB :)
Każda potwora znajdzie swego amatora...albo jakoś podobnie to było :-)
Na to liczę.
Na to liczę.
wiola20121119
Tak, nawet wstępnie zarezerwowana. Więc tylko czekam, aby tego sprzedać i nowa kupić.
wiola20121119
No proszę, to pewnie i do nas dojdzie po południu.
Ale na chwile obecną sloneczko i sloneczko u nas.
Nawet kurtkę dzisiaj zostawiłam w samochodzie :-)
Ale na chwile obecną sloneczko i sloneczko u nas.
Nawet kurtkę dzisiaj zostawiłam w samochodzie :-)
wiola20121119
u mnie to samo, kiedyś kupiłam im takie bluzy futerkiem podszyte, jakby mogli, to by ich w ogóle nie ściągali i wczoraj sami sie wypuścili w tych bluzach, a dzisiaj znowu dyskusja, że chcą tylko w cienkich, ale bałam sie, bo wiadomo, ze na słońcu cieplej, a w cieniu chlodniej. Niby pieknie, a pogoda zdradliwa i trzeba uważać.
reklama
wiola20121119
zwłaszcza, ze padać zaczeło u Was, to w bluzie zmołby i przeziebienie gotowe
j ostatnio brzydko pogrzebałam w filmikach w telefonie chłopaków i znalazłam nagrania jak skaczą przez płytki strumyk, albo chodzą po kolana w błocie...oczywiscie w tem. -5 stopni i całkiem dobrze trzymających sie butach.
Czułam sie jakbym oglądała film "rodzinka.pl" kiedy zachodzą w glowę, jak to sie stalo, ze sa brudni i mokrzy, po czym widzowie widzą nagranie :-)
j ostatnio brzydko pogrzebałam w filmikach w telefonie chłopaków i znalazłam nagrania jak skaczą przez płytki strumyk, albo chodzą po kolana w błocie...oczywiscie w tem. -5 stopni i całkiem dobrze trzymających sie butach.
Czułam sie jakbym oglądała film "rodzinka.pl" kiedy zachodzą w glowę, jak to sie stalo, ze sa brudni i mokrzy, po czym widzowie widzą nagranie :-)