reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Filip od miesiaca walczył o to czy mo że isć w kurtce "skórze " wiosennej a jak pogoda do tego sprzyjająca to dziś walczył ze w samej bluzie hhiihihih, ale poszedł w kurtce bo rano rześko ;-)

u mnie to samo, kiedyś kupiłam im takie bluzy futerkiem podszyte, jakby mogli, to by ich w ogóle nie ściągali i wczoraj sami sie wypuścili w tych bluzach, a dzisiaj znowu dyskusja, że chcą tylko w cienkich, ale bałam sie, bo wiadomo, ze na słońcu cieplej, a w cieniu chlodniej. Niby pieknie, a pogoda zdradliwa i trzeba uważać.

dokładnie, mój tez dyskutował,że ocieplacz że bluza...:-D ale sie nie dałam przegadać i poszedł w kurtce no i nie żałuje bo pogoda zmienna dziś i nie jest bardzo ciepło bowiem słonka nie ma a o katar łatwo;-)

reklama
zwłaszcza, ze padać zaczeło u Was, to w bluzie zmołby i przeziebienie gotowe
j ostatnio brzydko pogrzebałam w filmikach w telefonie chłopaków i znalazłam nagrania jak skaczą przez płytki strumyk, albo chodzą po kolana w błocie...oczywiscie w tem. -5 stopni i całkiem dobrze trzymających sie butach.
Czułam sie jakbym oglądała film "rodzinka.pl" kiedy zachodzą w glowę, jak to sie stalo, ze sa brudni i mokrzy, po czym widzowie widzą nagranie :-)

Do góry