reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

no widzisz nie każdy facio ma zacięcie:happy2: do tego
mój Filip niedawno mnie tak rozweselił..jechałam gdzieś z nimi, ubieraliśmy sie a on poważnym tonem mówi.."to ja ide auto wyprowadzić" haha tak mnie to rozbawiła:-D

szlafrok taki z tych 'puchowych": bardzo podobny do tego rodzaju, kolor fuksja:
ANDROPOL - GRUBY CIEPŁY SZLAFROK DAMSKI - M (3106252838) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

słonko sie przebiło:tak: bo rano było pochmurno i

reklama
u nas słonko świeci od rana

mam taki żólty, Mikołaj mi przyniósł 2 lata temu i też go uwielbiam :-)

Ostatnio kupiłam sobie bluzę z kapturem z takiego materiału, misiu milutki i też ją uwielbiam

no jest megamły:tak: to fakt,też trafiony prezent jak dla mnie:-)!!!
spodziewam sie dziś "nalotu" rodziców i teściów :-D
dzieciaczki w szkole do 15 wiec póki co nie muszę sie spieszyć;-)

wczoraj poszłam na solarium;-) żeby koloru nabrać i tak mnie swedzi skóra :-D teraz ze wysiedziec nie mogę hihi

uczulenie, czy masz wysuszoną? Ja po solarium musiałam sie balsamować, bo tak właśnie miałam.
Ja na razie opalam sie fluidem. Rok temu skonczylam walkę z trądzikiem, więc na solarium uważam, a raczej w ogole z niego zrezygnowałam.

Imprezka sie szykuje? To miłe, ze pamietają.

ja mam generalnie uczulenie na słonko jak sie pojawiają pierwsze dni opalania w naturze ;-)to potem męczę sie z wysypką i swędzeniem a jak zrobię "podkład" na solarium to jest łatwiej przetrwać lato:-D, swędzi tylko po pierwszym razie i nie mam wysypki- juz to wypraktykowałam:tak:!
w sumie to tylko ze 3-4 razy ide przed sezonem tak w marcu i kweitniu, potem to juz tylko ogród:-D

kawka w gronie najbliższych na pewno bedzie

Ostatnia edycja:
Wrażliwa skóra. Dobrze, że znalazłaś sposób.
Ja na piersze słońcu opalam sie na czerwono :-) wiec tez dawkuję bardzo małymi dawkami, aby nie wyglądać jak raczek. :-)

no dokładne skad ja to znam- wiele lat tak miałam- czerwone barwy co lato hahh a potem schodząca skóra itp ,a znajoma kosmetyczka poradziła spróbować solarium i u mnie sie sprawdziło, nie jestem jednak absolutnie zwolenniczka leżenia tam cnon stop przez cały rok..oj nie

Ale dobrze, ze sposób jest. Jak widać na twoim przykladzie solarium działa leczniczo. A i humorek pewnie sie poprawil po dawce słoneczka...
Potrzebujemy po dugiej zimie ciepełka. Chociaż ja wczoraj juz słyszałam skargi, ze znowu ciepło, bo upał był taki, ze ludzie w krótkim rękawku chodzili.

nie dogodzi sie wszystkim hihih mnie tez rozwala jak ktoś narzeka na słońce :szok:
humor sie poprawił, ja z tych co ciepło uwielbiają...i mi chyba nigdy nie jest za gorąco:-D

reklama
ja też wolę ciepło i tak jak napisałaś,dokąłdnie wczoraj o tym samym pomyślałam, nie dogodzi sie każdemu :-)
Maruda i narzekający zawsze sie znajdzie.
Ja wczoraj znowu auta nie sprzedałam, panu się nie spodobał z zewnątrz, bo ma lekkie ryski od gałezi :-(
Cholera mnie bierze. Ludzie zachowuja sie jakby nowe auto chcieli kupić. A ten wczoraj niby taki zdecydowany, a cenę chciał o 2200 zbić. Z choinki sie urwał.

Do góry