reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

kupa kasy do odzyskania .
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&

U nas dzieci podpisywały kontrakt klasowy
Praw i obowiązków ucznia i nauczyciela .
Same pisały program tego kontraktu podając swoje propozycje na godzinie wych .
Dla mnie super rozwiązanie .

Wklejam moją syrenkę

reklama
As- cudna syrenka...Ty mamusia zawsze coś pięknego zrobisz córeczce
ATFk u nas też starają się robić jeden sprwdzian dziennie, ale czasem im nie wychodzi. Pamietam, ze w regulaminie jest, iż dziennie może byc tylko 1 praca klasowa, ale kartkówki do woli, bo to z ostatnich 3 lekcji i uczeń powinien sie uczyc na bieżąco z lekcji na lekcję.

towar odesłałam, firma odebrała. Ale wyobraźcie sobie, ze łaskę zrobili, ze odebrali paczkę od kuriera, bo zwykle nie odbierają, odbierają tylko od poczty polskiej, a sami przysłali mi DPD. Bierze mnie coś jak o tym piszę, bo zero kontaktu, odpowiedzi. telefonów nie odbierają, maili nie piszą...a pieniędzy jak nie było tak nie ma.:no:

hej kobietki jak tam po weekendzie?
u ans miło mineło...
w sobote wyruszyliśmy przed południem na rodzinna wyprawę do dużego miasta;-) czyt. Szczecina!Tam zaliczylismy kino i poszwendaliśmy sie po galeriach, i zleciało!!szkraby zachwycone bo nic im wczesniej nie mowiliśmy i mieli niespodziankę...dopierow w drodze sie skapnęli że jedziemy w innym kierunku niz im mówiliśmy hihih!
kupiliśmy Kai buciki do komunii;-), suknie tez juz wisi wiec jeszcze tylko dodatki:happy2:i bedzie oki!

pogoda...az miło!!
o 17 mam dentystę z Kajusia
poza tym oki...
rano zajrz:-De

Ja też w niedzielę wybrałam sie do sklepu- kupowalismy sprzęt piłkarski w Outlet Parku i jestem zadowolona, bo kupiłam duzo za mało. :-) W sklepie NIKE mieli super wyprzedaże, a ludzi od groma. Ale na szczęście udało nam sie co nieco wybrać. :-)

hej kobietki!!

wiola
my tez zajrzelismy do outeltu, chcieliśmy korki Filipowi kupic ale sie uparł i nie chciał takich jak tam były;-)

kawke?herbatke?

no widziałam właśnie szaleństwo kupowania:-D, w sobotę tez było mega duzo ludzi;-)!
mój torfy ma wiec chcieliśmy korki lane ale póki co nadal szukam na allegro używek, bo ktoś nam podkupił ostatnio te co chciał:dry:, ehh
a młody gotowy cała zawartość skarbonki wydac na nowe za 200:szok:
najbardziej się ciesze ,ze Kajusi kupiliśmy butki do komunii...takie śliczniutkie:blink: ze babeczka zachwycona:-)

poza tym to...mam dzis urodziny:-) więc stawiam wirtualnego torcika:-D

Wszytskiego naj...naj...naj...
images

Wszystkiego naj...naj...naj..lepszego!!! Spełnienia marzeń i samych radosnych dni!!!
A ode mnie też torcik dla Ciebie. To teraz koniecznie musimy wypić do tego torcika herbatkę :-)
Nam udało sie znaleźć korki za 132 i torfy za 139 zł. A ochraniacze za 37. Do tego getry za 20. Popłynełam w niedzielę, ale juz obiecalismy i tak dlugo szukalismy na allegro, ze w końcu kupiliśmy. Ceny podobne lub niższe, a zawsze lepiej, jak mogli przymierzyć.
Przy okazji Filipowi kupiłam nike na co dzień ze 199 na 79 przecenione. W sam raz, bo poprzednie adidaski mu się dziwnie zaczeły zupełnie same rozpadać. ;-)

bardzo dziękuję :-):-):-)!!!dostałam rano od mężusia i dzieciaczków taki śliczny szlafrok:szok::-D ze szok hihih
stawiam herbatkę!!!
no to zakupy udane:tak: jak widzę!!
my ostatnio tez Kai tam w outlecie kupiliśmy nike na wiosnę za 76 zł :-) tak to można zakupy robić hihihih
Filip wczoraj dostał 6 z techniki:-) i taki dumny hahah, maja przygotowanie do karty rowerowej (nie wiem czy u Was tez to jest) no a że on od małego za kółkiem siedzi z tatusiem i wiecznie auta ogląda na otomoto i motoryzacja i ruch drogowy to jego "konik" więc zdał test próbny na 6:-D!
no i ta nieszczesną -2 z muzyki poprawił na -5 wiec przyszedł wczoraj taki zadowolony:tak:

reklama
to super!!!
U nas tez karta rowerowa na topie i własnie sie szykuja do sprawdzianu na czwartek. U mnie róznie, Filipowi ciezko, bo pasji do motoryzacji brak, za to Wiktor od razu pojmuje w lot, bo to urodzony kierowca :-)

Pochwal sie szlafrokiem

Do góry