reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

no widzisz rózne charakterki!!
Nie wiem jak Twój Filip ale nasz jest taki uczuciowy...wszystko przeżywa, nie raz za bardzo:blink:!
uwielbia male dzieci i zwierzęta..a przy tym to dusza towarzystwa, wesoły,wygadany i rozrywkowy!!no i uwielbia motoryzację,piłkę nożną i muzykę...

reklama
Mój Filip tez wrazliwiec straszny. małe dzieci uwielbia, ale te do roku, większe w odpowiednich dawkach. :-) Za to WIktor moze godzinami bawić sie z dziećmi rok+. Filip komputer, przyroda, muzyka, sport- głównie siatkówka. Wiktor samochody terenowe i piłka nożna. :-)

fajne te chłopaki !!nie powiem:-),pociecha ogromna!!
biore sie za podszykowanie obiadku,Kajulka wraca za godzinkę!
a tak na marginesie to dziś Filipa w kalendarzu:-)

Ostatnia edycja:
właśnie nie i to jest najgorsze, kupiłam przez sklep internetowy, ale na allegro też się wystawiają
taka jestem zła, że nie wiem już co robic, 840 zł muszą oddać
pan z federacji bardzo miły, pokierował co i jak ma zrobić, na razie wyślę jeszcze pisma, poźniej Izba handlowa, a dalej tylko Sąd :-(
co za ludzie:no:

dzień dobry!!
wiola kurcze :szok: to kupa kasy:angry::angry::angry:, oby udało Ci sie odzyskać!zwracałaś towar czy co?
as super robótki:-)

u nas dzis pada:-( od rana wiec nastrój średni
szkarbeczki w szkole! dobrze ,ze juz piatek bo u Filipa to juz przegięcie w tej szkole:baffled: wczoraj miał 3 kartkówki i dyktando:wściekła/y:,ehhh normalnie brak słów!!w jeden dzień...przegięcie jak dla mnie!
kawka-herbatka?

Witajcie w piątek .
Hurra nocka cudna .
Mała usnęla po 21 i obudziła się o 6 na cyca i znów zasnęła .
Pospałyśmy do 9.20 :szok::-D:-D:-D

U nas pogoda względna .
Niby słonka nie ma ,ale dostałam wiosennej weny i pozmywałam z rana podłogi :szok::szok::szok:
aż się sobie dziwię :-D:-D:-D

U nas Kubuś ma naprawdę jakoś mało zadawane .
1 sprawdzian dziennie lub max 2 kartkówki mogą mieć ,bo tak jest w regulaminie klasy .
I nauczyciele i uczniowie bardzo tego pilnują :tak:
ogólnie Kuba uczy się dobrze i po zmianie szkoły wszystko wróciło do nomy .

miłego dnia dziewcztnki .
Postaram się jeszcze zajrzeć ...

reklama
as to zaszalałaś z tymi porządkami:-D:-D:-D
jak sie Karolcia tak przyzwyczai to nocki będą przyjemności;-)
wiesz aż z ciekawości zajrzę czy u nas w szkole jakis regulamin jest:rofl2: bo to przegniecie!
u nas leje...wiec średnio wena aktywna!

ja tez powoli musze ogarnąć chałupkę, dzis na obiad domowa pizza wie muszę podszykowac składniki!
pozdrawiam póki co!!

Do góry