reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
na początku sie zezłościłam, ale później uśmiałam, bo co moge poradzic po czasie
oczywiscie kazanie było :-)

Mój Filip ostatnio tylko pyta :pouczysz się ze mną?
Non-stop by siedział w ksiazce, a to angielski, konkurs z przyrody, konkurs matematyczny...w szoku jestem, ale przyznaje, ze przy jego ostatnim tempie wysiadam...czasu brakuje, aby to wszystko z nim przerobić, zwłaszcza, ze Wiktor lekcji beze mnie nie odrobi

no własnie doba za krótka:happy2: sie wydaje!!
zwłaszcza jak oba szkraby cos potrzebują...zazwyczaj w tym samym momencie hihhi skad ja to znam:-)

ja wczoraj byłam z Kajulką na wizycie u dentysty i po zrobieniu ząbka Kaja mówi do lekarza " PAN MNIE USZCZYPNĄŁ" on na to " mowiłem że musze tak zrobić żeby dobrze plombkę ulokować i przeprosiłem od razu" a Kajula na to "ale mi nie o to chodzi drugi raz mnie pan uszczypnął i nic nie powiedział " hahaha
aparatka:-D

O racja kobietka z niej nietuzinkowa :-D !!
ide marchewki obrać do obiadku! bo za godzinkę moja ekipa wraca wiec muszę kurczaka wstawić;-)
póki co pozdrawiam!
w razie"wolniejszego" czasu to jutro rano melduję sie z kawką!!

Cześć kobietki.
Od razu Was przepraszam,odezwałam się i znowu znikłam.
Ostatnio doba jest dla mnie stanowczo za krótka.

Witam mamusie,których jeszcze nie znam.

Co u mnie,w skrócie,pracuje nadal,cały czas w tej samej firmie,tyle że pozmieniało się sporo,bo od 1 grudnia pracuję przez agencje pracy tymczasowej.
No i na reszcie ,od poniedziałku przechodzę z powrotem na normalną umowę w firmie,agencjo żegnaj :-)
W agencji kijowo,bo jak praca jest to się pracuje,a jak nie to siedzisz w domu.
I miałam trochę latania,żeby wszystkie dokumenty,od nowa pozałatwiać,lekarza,badania,i całe to badziewie.

Asiulka a właśnie pytałam o Ciebie :-D:-D Jak tam chłopaki? widzę, po fotkach, ze wyrośli :tak::tak: Jak tam relacje między chłopakami? Pisałam właśnie na forum , ze u mnie ciągle wojny:angry: Taka sama różnica wieku, więc ciekawa jestem....jak to u chłopców

Paula kope lat kobieto.
Powiem Ci że moi panowie względnie,zdarzają się jakieś spięcia,
ale myślałam że będzie gorzej.
Maciek jest rezolutnym 11-latkiem,
Emil za to dziecko tajfun,na miejscu nie posiedzi,
non stop pyta,podpytuje,jest bardzo ciekawy nowych wyzwań,
i z chęcią się z nimi zmierza.
Chodzi do zerówki szkolnej,i bardzo fajnie sobie radzi,
ale od września nie dajemy go do pierwszej klasy,
tylko pochodzi jeszcze rok do zerówki,
on jest z konca roku,i nie koniecznie chce mu się jeszcze lekcje odrabiać,chociaż już sam ładnie składa literki w wyrazy,
jak na 5 latka pięknie pisze,bo Maciuś to ma pismo lekarskie,ja za pierona się po nim nie doczytam:rofl2:.
A w ogóle to muszę obudzić Emila,bo zaśpi do szkoły na 10.40 :-D.
Z tym spaniem mu nie minęło do dziś,kocha spać,jak uśnie 20-21,
to go muszę do szkoły budzić,
ciekawe co to będzie,jak od września na 8 będzie chodził,masakra,jak ja go dobudzę.:-):-)

Ogólnie nie jest źle,nie narzekam.
Nareszcie wiosna do nas przyszła,bo już sfiksować szło.

No to niezły elaborat napisałam.

Buziaki i miłego dnia laski.

reklama
Też się melduję
Witajcie .
Ja tylko o sobie .
Wczoraj dopadła nas jelitówka.
Kuba wymioty i niemiłosierny ból głowy
Klaudia to samo
Mąż wczoraj już lepoiej się wieczorem czuł ,ale go muliło .
Mała dzielnie walczy .
Temp ok.39 i wczoraj 3 razy zwymiotowała ,poszły też 3 kupki ,ale jakoś tragebdii nie ma .
Noc dobrze przespała z 1 przerwą na cycanie .
Z jedzenia tylko cycuś wchodzi i tego nie wymiotuje ,więc musimy na cycusiu przetrwać .
Dobrze jeste jednak karmić piersią ,czasamio się przydaje takie zniewolenie.;-)
miłego dnia

Do góry