reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

O, mój Filip tez sie na turniej szykuje, od 20 kwietnia.
Moi tez sie szarpią i kochają nawzajem...

Przedwczoraj pochowalismy naszą świnkę morską...po 5 latach...ale opanowałam ich chęć zakupu nowej świnki...wystarczy, bo później nie będzie chętnych do opieki...

reklama
Witam....

ATFK u mnie tez chyba zatoki bo bolą masakrycznie...kupiłam ibuprom zatoki, wodę morską...nie wiem jak wyrobie ten weekend:-( Te zatoki to chyba takie nawracające sprawy? co mówil lekarz? nagrzewania? w domu? pytam, bo moze dla siebie jakis sposób znajdę.
Zdrówka dla Kai

As świetne te motylki :szok: i jak wiosennie...

Na co Karolinka miała rehabilitację?

Wiola właśnie widziałam po suwaczku, ze straciliście dzidzię, bardzo mi przykro.

Ja ze swoimi nie miałam jeszcze w domu robaczków, ale tez słyszałam ze w innej klasie był przypadek.:sorry2:
Teraz to chyba są dobre preparaty a kiedyś...miałam w klasie dziewczynkę , która notorycznie miała a za nią cała klasa .
Pamiętam jak mama nacierała włosy, strasznie śmierdzącym płynem i reklamówki na głowę aby wytruć te cholerstwa :-D

Kolezanka mówiła, ze jest jakiś preparat profilaktyczny i chyba na 3 tyg stacza i nie ma w sumie zapachu.

Wiola grypa żołądkowa jest tez okropna...jedyny plus ze nie trwa raczej dłużej niż do 3 dni. Reszta rodzinki zdrowa?
Gdzie pracujesz ? o ile mogę zapytać....ja nie mam tak dobrze i do pracy trzeba, nie ma kto za mnie przyjść ...:-(

No szkoda zwierzaczka....my mieliśmy chomika....teraz tylko pies i kotka po marcowaniu , gruba jak balon...na dniach nam się "rodzinka" powiększy.

ATFK miłego spotkania rodzinnego...wszystkiego naj, naj , naj dla męzusia :tak:

AS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z okazji rocznicy!

Hello kobietki.
Widzę że wąteczek odżył jakiś czas temu.
Mogę powrócić do Was jako ta córcia marnotrawna??

Zdrówka dla chorowitków życzę.

Odżywiamy wątek ... Im nas wiecej tym lepiej. Tylko w weekendy śpimy...bo się do komputerów dopchać nie mozemy :-)
Ja juz stanełam na nogi, w sumie od wczoraj popołudnia. Chłopcy pojechali do cioci, wiec mam nadzieję, ze sie nie zarazili. Chociaż Wiktor chodzi i marudzi, ze go brzuch boli. Zobaczymy...
Zwierzaczka szkoda, to fakt, ale...już meczą o kanarka...

Paula- to będziesz miała sporą gromadkę...Ja o ile się da będę się bronić przed innymi zwierzakami. Mamy już psa- wielkie bydle (sama wybralam :-) ) i wystarczy.

Głowę rodziny potraktowałam płynem i nic nie widzę. Mam nadzieję, ze tylko jedna sie zabłakała wsza. Głowy nie swędzą, zdezynfekowane. Oby wystarczyło. A [płyn kupiłam w aptece ponoć skuteczny w 15 minut i faktycznie nie śmierdział.

witam sie poniedziałkowo!!!
dawajcie kobietki!!pisać pisać :-D przecież tyle mamy do powiedzenia na temat naszych...dorastających pociech:-D!
ja zaliczyłam z rana Urzad pracy, drobne zakupy zrobiłam i kawkę spijam!
pogoda dzis klaruje sie w cieplejszą strone...oby juz na stałe:happy2:
wczoraj Filip poszedł spac z lekkim stanem podgorączkowym, dziś w rano oki, choć narzekał ze go głowa boli,dostał syrop i poszedł do szkoły, zobaczymy czy to przejściowe :baffled: oby!wiecie ile zaległości robi sie po jednym dniu opuszczonym wiec poszedł, mysle ze jakby sie cos dzialo to by dzwonili:blink:.
Kaja tez poszła do szkoły, zatoki nagrzewamy nadal w domu, temperatura nie wróciła wiec mam nadzieje ze wykurujemy bez leków.
ogólnie oki!leci...
własne przed paroma minutami rozbiłam nowo kupioną antyramę :angry::angry::angry: i mam nerw..ehhh

wiola dzisiejsze środki są skuteczne wiec pewnie bedzie dobrze!!
fajnie ,że zdrówko wróciło!
ja psiaki kocham...zresztą jak każde zwierzęta ,wszystkie istoty (oprócz robali:szok::-D) - my mamy szynszyla i kocice moja wredna cudną ukochaną;-)!!

as najlepszego z okazji rocznicy!!!
asik zaglądaj!!co tam u Was???
paula mam andzieję ze zawitasz na dłużej..i częściej! w miarę możliwości oczywiście!

jutro bede z rana na pewno:-D:-D

I ja sie witam dalej dzielna w bronieniu swojego zdania na temat zwierzaczków. Spytacie pewnie dlaczego jestem taka nieustępliwa? Przez ostatnie 3 lata przerobiliśmy: świnkę morską, królika, rybki w kuli, w akwarium 60l i akwarium 110 l. Pies oczywiscie cały czas obecny. I kto to wszystko oporzadzał? JA. Pisze nieskromnie :-)
Szał pierwszy miesiac, a później to już norma. Boje sie, ze bedzie trwał krócej, boi w natłoku ich zajeć sportowych wyjazdów itp., to w ogóle nie znajdą czasu dla zwierzaka. A komputera przezciez zaniedbać nie można :-)
No może sie na kanarka zgodzę...Sama kiedys miałam pięknie śpiewajacego. Ale przeczekam. Świnkę morską tyle razy przestawiali z miejsca na miejsce, bo każdemu przeszkadzała, że na gryzonia się nie zgodzę.

Mój Wiktor też narzeka na brzuch i glowę...i myslał, że moze nie pójdzie do szkoły. Ale poszedł i też nie dzwoni, moze to takie poranne niedospanie?
Mam nadzieję, ze wszystkie nasze dzieciaki szybko wyzdrowieją, wiosna ma byc za tydzień. :-)

Asiulka a właśnie pytałam o Ciebie :-D:-D Jak tam chłopaki? widzę, po fotkach, ze wyrośli :tak::tak: Jak tam relacje między chłopakami? Pisałam właśnie na forum , ze u mnie ciągle wojny:angry: Taka sama różnica wieku, więc ciekawa jestem....jak to u chłopców

Wiola moja często z niechęcią, ale sprząta po kocie, czy sprzątała po chomiku- trudno ja go do domu nie brałam i kuwety wynosic nie będę.
Jakiej rasy macie psa?
Mój owczarek niemiecki z tą długa sierścią, też wielki , ale na szczęście mieszka w kojcu i nim akurat zajmuje się mąż.:happy:
Super, ze juz zdrowa ja tez juz oki uffffffff

Atfk dobrze, ze już z dzieciakami lepiej .
Jak tam w Pośredniaku, proponuja pracę czy tylko tak proszę podpisać i z głowy?

Moja kotka się wczoraj okociła.
Mamy 4 małe kotki!!!!!!!!!!!!!!!!
Dwa rude, czarno biały i czarny :) .....Byłam dziś zapytać weterynarza o sterylizację ....dopiero za dwa miesiące od porodu. rozwalił mnie tekstem, ze ona ponownie moze zajśc juz za 7 dni od kocenia , czyli pilnujemy...bynajmniej 4 tyg. jak kotki zaczną same jeść, potem juz mozna podać tabletki ochronne.

Myślę co ja z nimi zrobię... fb, nk moze Tablica i ktoś się znajdzie po ogłoszeniach....

Wiki ma angielski....idę posiedziec z Tati -

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie z rana zgodnie z obietnica...:-)
dzieciaczki poszly do szkoły, mężuś w pracy a ja..relax:-D- choc mam na dzis zaplanowane mega sprzątanie mojej mini garderoby:-D!Mini garderoba z meeega bałaganem:crazy:

Fifi wczoraj wieczorem znów miał stan podgorączkowy:-( i nie wiem o co chodzi, ehh ogolnie niby głowa go boli, wczoraj mowil o placech, nie wiem- obserwujemy.
Dziś ma klasówkę z przyrody:baffled:.

wiola może to takie przesilenie u naszych chłopaków!
no niezły zwierzyniec mieliście hihhi, my póki co szynszyl od 8,5 roku:-D i kocica juz niemal 4,5 u nas:tak:!
psa bym chciała..oj tak- chyba najbardziej, ale kurcze to już większe zobowiązanie niz kot- zwłaszcza że nasza na dwór nie wychodzi-to domowy leniuch:happy:, ja ja wymarzyłam sobie więc wszystko wokół niej ogarniam sama:-), no dzieciaczki karmią co najwyżej!
paula no pilnuj kocicy żeby nie poszła w tany:szok:, małe fajne wiec może ktoś weźmie jak odchowasz.
a w UP...podpisik i do widzenia:-D:-D:-D norma!!

moi dzisiaj do 15 w szkole wiec długo!
wczoraj wykorzystałyśmy z Kajulką pogodę i poszalałam z aparatem:-D aż życ sie zachciało!!!jak mam aparat w łapach to odżywam:-)...jak zgram to pokaże moją modelkę;-)

kawke??

Do góry