reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej ktoś mnie jeszcze pamięta?????????:-D

Nawet nie wiem kiedy ostatni raz zaglądałam na to forum :no:

Widzę, ze zmiany zmiany....pojawiły się kolejne dzieciaczki odkąd mnie nie było:szok:

reklama
Hejka .
No właśnie się odzywam .
Pamiętam Cię Paula .:tak:
Wiola sama wiesz jak jest z czasem ;-)
Ja teraz siedzę ,głównie na robótkpowych wątkach ,a na te mamuśkowe tylko zaglądam ,ale pamiętam o Was .

Zdrówka dla chorowitków ,bo widzę ,że znów pogrom chorujących dookoła mnie .
My na szczeście zdrowi i oby tak zostało.

Wklejam Was moje smyki .

Paula witaj :-):-):-) ponownie !!i zaglądaj częściej!!co tam u Ciebie???
as cudne!!Karolcia jakie kitusie:-D:-D
wiola zdrówka!!i dla Ciebie i dla chłopaków:happy:!!
jak dziś???lepiej?

ja nie zaglądam bo dzieci w domu i kompa okupują:sorry:
Kaja ma obrzęk zatok:baffled: więc siedzimy w domku!!
w miarę możliwości powrócę:-)
piszcie!!!jak u Was!!

Witam,

Wiola no nie znamy się ....ale wszystko można naprawić :-D:-D
Masz dwóch chlopców ? o imionach? nie masz w suwaczku....
Mamy coś wspólnego....choróbsko. Leje mi się z nosa, zatoki zawalone, plecy bolą........buuuuuuuuu
Dziś wolne, ale cały weekend w pracy po 12h chyba zejde...

As no widzę właśnie, ze rodzinka się powiększyła . Śliczna ta Twoja Karolcia:tak:
Klaudia juz prawie 18 letnia kobieta, pomaga przy małej czy raczej zajęta swoimi sprawami- jak to nastolatki ;-)
Co tam u Kuby? jak w szkole?

As na jakich wątkach robótkowych? pochwal się co tam robicie? Ja ostatnio pokochałam decoupage ....kleje serwetkami co się da hi hi

ATFK jak obrzęk zatok? przeziębiona ? U mnie tez dzieciaki często okupują kompa....ale dziś wolne one w przedszkolu i szkole, więc mam lapka tylko dla siebie :-D
Pracujesz? jak dzieciaczki w szkole?

Monia, Asiak, Asiulka juz wcale nie zaglądają???????????????????:crazy::baffled:

Co u mnie....pracuje, zajmuje się domem, dziećmi ....czyli matka polka na etacie :-D

Powiedzcie jak tam Wasze pociechy? i ich relacje z rodzeństwem? u mnie masakra ostatnio już mam dość tych kłótni....niby 5,5 roku między nimi a tu żadna nie jest mądrzejsza :no::no:

Paula moja Klaudia jest chrzestną Karolinki ,więc jako matka "zastępcza " sprawdza się super !!!!
U mnie naprawdę wszyscy się dogadują i nawet Kuba już ładnie potrafi się malutką zająć .
Potem się skarży tylko tacie ,że został niańką ,a nic nie zarobił :szok::szok::eek::eek::eek:

Ostatnio największe problemy z Kubusiem były ,ale już wszystko oki .
Zmieniłam mu szkołę i kłop[oty się skończyły :tak::tak:
Teraz mam super szczęśliwe dziecko i jak się okazuje SPOKOJNE !!!!
A to rzecz niewyobrażalna :-D:-D:-D:-D

Karolinka zaraz roczek będzie miała i właśnie w zeszłym tygodniu skończyliśmy rehabilitacje małej :-)
Już jest wszystko w porządku .

A ja ostatnio wróciłam do szydełka .
Zajrzyj na moje FB i na bloga .
Linki masz w sygnaturce ;-)

Witajcie .
Troszkę wiosny przynoszę w ten zimowy dzień .
Takie motylki przyfrunęły na firankę Karolinki.

Z koszyka rękodzielnika

Moi chłopcy to Filip (starszy) i Wiktor(młodszy). Miała być ich trójka, niestety Bóg chciał inaczej...

Mnie dorwała grypa żołądkowa, ale juz dzisiaj lepiej. Wlasnie gorzka herbatke popijam. Zostalam w domu, nie dalabym rady pojsc do pracy. Wczoraj caly dzien sie wymeczylam, a dzisiaj spalam do 11. Glowa jeszcze mi peka, ale mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej.

ATFk - mam nadzieję, ze choroba szybko minie, odetkanie zatok pomogło?

Paula- życzę szybkiego powrotu do zdrowia Tobie i sobie

A moj Filip wszę przyniosl ze szkoly, niby nic na glowach nie widze, ale plynem potraktowalam cala rodzinke.
Mialyscie doczynienia z tym paskudztwem?

reklama
witam sie przed weekendem!!
pogoda do bani..wiec i nastroje zmienne:sorry:
wiosno...przychodź już!!!

as te motylki cuuudne!!!piękne!!aż miło popatrze!
super ze rehabilitacja przyniosła efekt!!
dogadywania sie miedzy dziećmi..zazdroszczę:-D:-D:-D moi to jak coś knują, albo chcą albo nie daj boże któreś "poszkodowane" to trzymają sztamę aż miło..ale na co dzień to raczej odwrotność:sorry:

paula tak jak pisałam powyżej..u nas raczej zadyma goni zadyme, warcza na siebie non stop..ale póki co idzie to przeżyć bo można na nich jakos wpłynąc;-)!
co do tych zatok...
Kaja przez ostatnie okolo pół roku ma nawracajace katary które sie ciagną długo i traczej niczym nie można ich zwalczyć,i do tego pojawiają sie skoki temperatury- zaliczyliśmy alergologa i wyszło oki, teraz znów nawrót z gorączka i znów nos zawalony i poszlismy z lekarzem w kierunku zatok, rtg wykazało obrzęk wiec myslę że tam jakis stan zapalny!Naświetlamy , nagrzewamy i czekamy;-)
na kuroniu jestem:sorry:

wiola to kuruj sie!!ehh jelitówka dziadowska!!wrrr
co do wesz to na szczęście nie mieliśmy z nimi styczności póki co,teraz mieli tez w szkole sprawdzane główki i oki , ale wiem że sie znów pojawiają bo w którejś klasie byly! Dobrze,że tego płynu użyłaś!na pewno pomoże i sie na dobre pozbędziecie tego cholerstwa:angry:

my zaraz do tesciów idziemy na spotkani rodzinne;-), wczoraj tez było wesoło bo mój mężuś urodzinki miał:-)
Filip na turnieju piłkarskim;-) i tak jakos leci!
miłego weekendu życzę, zajrze popołudniami bo małżonek popołudniowe słuzby ma o ile sie dopcham...bo dzieci w weekend i wolne od szkoły mają "luźny" dostęp do kompa wiec moze byc trudno:-)

pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!!

Do góry