reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam sie z rana zgodnie z obietnica...:-)
dzieciaczki poszly do szkoły, mężuś w pracy a ja..relax:-D- choc mam na dzis zaplanowane mega sprzątanie mojej mini garderoby:-D!Mini garderoba z meeega bałaganem:crazy:

Fifi wczoraj wieczorem znów miał stan podgorączkowy:-( i nie wiem o co chodzi, ehh ogolnie niby głowa go boli, wczoraj mowil o placech, nie wiem- obserwujemy.
Dziś ma klasówkę z przyrody:baffled:.

wiola może to takie przesilenie u naszych chłopaków!
no niezły zwierzyniec mieliście hihhi, my póki co szynszyl od 8,5 roku:-D i kocica juz niemal 4,5 u nas:tak:!
psa bym chciała..oj tak- chyba najbardziej, ale kurcze to już większe zobowiązanie niz kot- zwłaszcza że nasza na dwór nie wychodzi-to domowy leniuch:happy:, ja ja wymarzyłam sobie więc wszystko wokół niej ogarniam sama:-), no dzieciaczki karmią co najwyżej!
paula no pilnuj kocicy żeby nie poszła w tany:szok:, małe fajne wiec może ktoś weźmie jak odchowasz.
a w UP...podpisik i do widzenia:-D:-D:-D norma!!

moi dzisiaj do 15 w szkole wiec długo!
wczoraj wykorzystałyśmy z Kajulką pogodę i poszalałam z aparatem:-D aż życ sie zachciało!!!jak mam aparat w łapach to odżywam:-)...jak zgram to pokaże moją modelkę;-)

kawke??
Czekam na fotki
Zdrówka !!!!

Witajcie
Ja też mam cały zwierzyniec .
Klaudia zajmuje się koniem i królikiem ,ja zółwiem ,psami i rybkami .;-):-):-)

Jestem padnięta i zasypiam przy kompie :szok::szok::szok:
Jak najbardziej noc przespana .
Sama nie wiem dlaczego tak mnie sem morzy :-D:-D:-D:-D
miłego dnia

reklama
zgrałam...i napatrzec sie nie mogę:-D:-D:-D i wybrac trudno...
DSC_0084 (768 x 1152).jpgDSC_0089 (768 x 1152).jpgDSC_0092 (768 x 1152).jpg
Kajunia ;-*

Załączniki

• DSC_0084 (768 x 1152).jpg
    DSC_0084 (768 x 1152).jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0089 (768 x 1152).jpg
    DSC_0089 (768 x 1152).jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0092 (768 x 1152).jpg
    DSC_0092 (768 x 1152).jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 50
ATFK czekamy na zdjecia :-)
Mój Filip też tak miał, stan podgorączkowy, poleżała chwilę, wypił herbatę i było ok, następny dzień podobnie. Nie wiem, czy to może to przesilenie. Na razie mu przeszło. U Wiktora brzuch też ok. A te garderoby...bałagan sam w nich powstaje :-) Powodzenia w sprzątaniu. Ja ostatnio się zawziełam i pół worka ubrań wywiozłam.

Paula owczarka długowłosego miałam...teraz mamy czarnego teriera rosyjskiego, wiec jeszcze wiekszy. Ogolnie jestem z niego mega zadowolona, ale przy tej rasie pies musi wiedziec kto rzadzi. Niestety po odejsciu Wojtusia troszke moja wewnętrzna siła opadła i nie mogę wychodzić sama z psem, włącza jej sie system bronienia pani. Wyczywa najmniejsze wachniecie nastroju. Wtedy teriery są agresywne. Ale na szczęście jestem tego swiadoma i jak mam gorszy dzień to z nia nie wychodzę. Poza tym słucha sie najlepiej ze wszystkich psów.

tablica jest fajna. Coraz wiecej ludzi tam zagląda.

wiola wstawiłam;-)
no widzisz to podobnie jak u mojego Filipa, mam nadzieje ze to takie przejściowe;-)
a idż z tym bałaganem...szalu idzie dostac!ja na jesień robiłam generalne wywalanie ubrań a teraz to chyba a raczej na pewno bałagan jedynie...segregacje mam za soba

wiola właśnie wczoraj kupiłam jej tą apaszkę i oszalała...hihih az mnie to rozwesela, jakbym niewiadomo co jej dala- baba z niej 100%:-D

to powodzenia, niech sie sprzeda!!!korzystnie!

Dzien dobry:happy:
ale ponuro dzis zaoknem.cisnienie chyba skacze bo mnie głowa boli odkąd wstałam:-(,zjadłam śniadanie i tabsa wezmę:sorry:
szkraby poszly do szkoły,mezuś w pracy a ja...wstawilam pranko i kawulca zamierzam łyknac;-)!
wczoraj posprzatałam moja bałaganiarnię:laugh2:, troszk,e jeszcze wyrzucilam do pojemnika,a reszte poukladalam...ciekawe na jak długo!

Filip wczoraj przyniósł -2 z kartkówki z muzyki:szok::laugh2: toż to szok...hihihi nie spodziewał sie ze w ogóle kartkówki sie z tego przedmiotu robi hihhi no i proszę:rofl2:
z przyrody dostał 4 ze sprawdzianu wiec fajnie
dziś rano mi mówił ,że chciałby miec świadectwo z paskiem:happy:

co u Was??
wiola sprzedałaś fure??

hejka
Piękna modeleczka ,a apaszka rzeczywiście śliczna :tak:

Nocka cudna .Maqła spała od 21.30 do 7.10 beż żadnej pobudki :tak::rofl2::rofl2::rofl2:
Pogoda taka sobie ,bo pochmurno ,ale widzę ,że nic nie pada
HURRAAAA !!!
Wreszcie nic nie leci i nie kapie z nieba .:-D:-D

My właśnie wchodzimy w 2 etap rozwojowy 12+ czyli sprawdzam wszystko co na mojej drodze wszystkim czym się da .
W tej chwili Kuby książki wyfrunęły z szuflady i wszystkie luźne kable od komputera właśnie zaczynają być sprawdzane .
Czas na interwencje ,bo Kubuś jak wróci to pokoju swojego nie pozna :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
as no to teraz sie zaczyna...u nas wszystko fruwało jak Kajula wchodziła w ten okres:-D, ściągała wszystko, szafki musieliśmy wiązać, kontakty pozabezpieczać:-):-):-) hihihi teraz wspominam ze śmiechem:rofl2:
nocki gratuluje:tak:, fajnie!!oby tak zostało!

Do góry