reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
no to powodzenia- ja tez mialam usuwać jeszcz jedna ale jak juz ostatnio pisalm- dentysta jednak odradza, bo nie ma wskazań do tego, a Ty czemu chcesz usunąc??
powoli bede zmykała. potem zajrze

ósemki ściskają mi za bardzo pozostałe zęby i dziasła strasznie na tym cierpią. Poza tym całe wyszły, staram sie je myć, ale to jest trudne, bo są schowane i powoli jedna zaczyna sie psuc. Moje ładne, proste ząbki troszkę sie wykrzywiły z powodu braku miejsca. Zęby trzeba szanować, ale jak widać, co za dużo to niezdrowo czasem. :-)

no tak, czasem bywa i tak,ehh jak mus to mus:eek: ale potem same korzyści beda! i spokój;-)
zycze miłego dnia, jutro jedziemy wiec nie zajrze!
pozdrawiam

i znowu pada śnieg...

jak wizyta, udala sie?

Ja dzisiaj idę do dentysty...nie wiem, czy wyrwie od razu, czy coś podłubie. Aż sie boję...
A na 19 mam zaplanowaną wizytę w teatrze z sąsiadką...Wieki nie byłam...

Ostatnia edycja:
Witam sie po weekendzie
Znowu zimno, a dzisiaj czytałam artykul, ze w przyszłosci (niedalekiej ponoc0 będziemy mieli 3 pory roku, zimę, zanikającą wiosnę, lato i długą jesień. Wiosna w końcu zniknie całkowicie.

As, która to Twoja córka???
Gratuluje zdolniachy...ruchy mają świetne!!!

Ostatnia edycja:
witajcie.
Wiola moja to Klaudia .
Siedzi najwyżej i ma najdłuższe włosy ;-)
Na moim blogu jest na dzisiejszej fotce
Z koszyka rękodzielnika

Zamarzł nam dziś samochód ,który stoi w garażu .To ja nie chcę wiedzieć jaki był mróz jak wychodziłam z psami na spacer o 3 w nocy :-D:-D:-D:-D

reklama
Jestem pełan podziwu, ze tak szybko zdążyłaś...Ale czego nie zrobi matka dla corki...

Nie chcę mysleć o tych mrozach... Po swiętach ma byc cieplej...wszystkie buty zimowe na płaskim obcasie mi sie psują, a po sniegu na obcasach cieżko. Chciałam zakupic nowe, ale w sklepach juz sandały...

Do góry