reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Wow, to czekam z niecierpliwoscia.
dobrze, ze zaczełaś z zabkami. Ja też zamierzam, ale do tego mi jest auto potrzebne...Do dentysty kawałek, ale ja niby dentysty sie nie boję, ale borowanie, a wyrywanie to różnica...

u nas troszke się uspokoili ze sprawdzianami, ale pewnie zaraz zaczną, teraz ułamki przerabiamy :-)

reklama
dzień doberek!!
brrr ale zimno:szok:, jeszcze autobus sie spóźnił po dzieciaczki bo sie zepsuł i zmarzliśmy z lekka!
Filip sie cieszył ,ze sie spóźnią bo ta praca klasowa z anglika ma byc na 1 godzinie:-D;-):-D
Kajunia juz lepiej tyle ze nos znów taki zatkany,ze szok- dostała ostatnio od alergologa receptę na takie sterydy do nocha...ale póki co nie pomagają , chyba laryngologa trzeba będzie zaliczyć:baffled:

wiola z tym usuwaniem ósemek to wiesz..ja usunęłam 4 grudnia zeszłego roku jedną - która wcale nie wyszła z dziąsła ,jedynie doskwierał mi bol bo uciskała na nerw 7 i oplatała nerw twarzowy,to była dobra decyzja choć sam zabieg był długi i trudny.Pozostałe ósemki tez mam:baffled:, te górne całe a dolna w 3/4 juz wyszła i sie pcha- ten dentysta u którego byłam teraz mówi,że nie usuwać-bo one potrzebne, nie po to wychodzą żeby je wywalać;-) wiec zdurniałam bo do tej pory słyszałam coś innego:baffled:!

no teraz pokoik...
fotki z telefonu wiec słabe ale widac:kątek Kajulki
Zdjęcie0090.jpg
kątek Filipa
Zdjęcie0091.jpg
regał dzielacy ;-)
Zdjęcie0092.jpg
no i amatorka łóżka Fifiego...nasza kocica:-D
Zdjęcie0096.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0090.jpg
    Zdjęcie0090.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0091.jpg
    Zdjęcie0091.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie0092.jpg
    Zdjęcie0092.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0096.jpg
    Zdjęcie0096.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 35
Witajcie! Próbuję się zadomowić na forum i tak przeglądam tematy. Mam nadzieję, że pasuję i tu do Was.
Dziś mój syn stwierdził, że jest duży, bo już połowę młodości ma za sobą...no i co można sobie pomyśleć?

ATFK pięknie to wyszło, te dwa różne kolory fajnie wydzieliły przestrzeń... i regał zapakowany :-)

ja mam osemki już wyrżnięte...część trzeba bedzie usuwać chirurgicznie

co do nosa- ja też mam zatkany i nie mogę go w ogóle wyduchać, masakra z tym nosem

Sis - witamy, rozgosć się

witam poi weekendzie
zimno, wietrznie, mroźno, gdzie ta wiosna?
Moi chłopcy przez weekend lepili ryby z plasteliny, na plastykę mają przygotować akwarium, świetny pomysł, a efekt- przeszedł moje najśmielsze oczekiwania...zdolne dzieci mam:-D
W sobotę kupiłam chłopcom nowe bluzy. Wiktor umyślił sobie, ze mam mu kupic jeansy rurki. I wiecie , ze kupiłam, chociaż w ogóle nie zamierzałam...pojechaliśmy do sklepu poszukać dla mnie butów, ale nic nie znalazłam, więc na chwilke zajrzałam do sklepu z odzieżą dzieciecą, królują tam rozmiary do 122 i co znalazłam? Rurki, w rozmiarze 146, idealne dla Wiktora i jeszcze przecenione z 89,90 na 26,90 :-D I jak tu nie kupić?

dzien dobry poniedziałkowo:-D
sis witaj!!!zaglądaj, pisz!!!

wiola dzięki- nam tez sie podoba:-D, dzieciaczki zadowolone hihih a to najważniejsze!
fajnie ,że zakupy sie udały- takie niespodziewane są najlepsze:tak: i chlopaki zadowoleni hihih!
tez ostatnio kupiłam Filipowi kolejne "kolorowe" portki- tym razem żółte:-D bo on taki kolorowy gość- uwielbia wszystko co żarówiaste, wyraziste i barwne i dzis juz do szkoły w nich poleciał;-)
moze w chłopcach drzemie duch artystyczny:tak:

moja Kajulka robiła baranka świątecznego na konkurs ozdób świątecznych;-), kurcze tylko foto zapomniałam zrobić a juz dziś zaniosła do szkoły:dry:
u nas po weekendzie spoko, troche imprezowo bo bylismy na imieninach u znajomych, wczoraj z kolei pojechaliśmy na obiecany basen i tak zleciło do tego trochę nauki i szybko minął wolny czas!
poza tym to bez wiekszych zmian!!

kawka???

wedle życzenia!!
ja tez zmarzłam jak diabli jak dzieci zaprowadzałam i nie moge sie rozgrzac choc w domu bardzo cieplutko ehhh

u nas -4, a jest zimniej przez ten wiatr niż jak było -15
moi mają rekolekcje, wrócili wcześniej ze szkoły, nic im nie powiedzieli, wiec rano normalnie mieli lekcje, a później po kościele wolne...
mam dzisiaj meksyk w pracy, nie wiem, w co rece włożyć i czas mi zleciał tak szybko, ze sama sie zdziwiłam

reklama
Do góry