reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam nowa mamusię Atfk:tak::tak::tak:
wcześniej mieszkaliście w Łodzi? Mój mąż jest z Łodzi.....no ale mieszkamy w Piotrkowie:baffled:
ŚLiczne masz dzieciaczki na :tak:a młodsza ile ma?

Ja tez siedzę z młodą w domu......nie pracuję:baffled: w( w sensie zawodowo) bo wiadomo ze w domu pracy ful:tak:
OOO chcesz pracować jako ratownik medyczny?uczysz się zaocznie......? Podziwiam mój mąż teraz chory i robienie mu zastrzyków to dla mnie masakra:-p

Asiulka pokaż się w okularach :tak: jak tak Cię to przeraża to moze o soczewkach pomyśl?

Monia ooooo maż juz na stałe? czyli będzie na miejscu?:-)super, pewnie kobitki zadowolone:-D
Daj znać jak niespodzianka;-)bo ciekawa jestem.....

Ja jutro baluje..........30 mojej psiapsiółki.....moja mama przyjeżdża do nas zostać z dziećmi a my mamy wychodne do popołudnia w niedzielę:-):cool2:
No jeszcze muszę z bratem załatwić czy po nas przyjedzie.....bo to 50 km w jedną stronę:dry:Co prawda mój nie będzie pił bo antybiotyki bierze.......no ale ręka w gipsie :baffled::crazy:
Poszalałam i bluzke sobie kupiłam z tej okazji........no i za prezentem dzis latałam:szok:

dobra mykam do dzieciaków.......:tak:

reklama
Czesc dziewczyny:-)U nas tez tak jak u Moni,piekna pogoda i bysmy mogli byc caly dzien na dworzu:-)
A dawałaś Citropepsin czy Citrosept?
.:rofl2:
Oj wiesz pomieszlay mi sie nazwy:baffled:ja dawalm mu na apetyt Citripepsin,a wy pisalyscie o Citrosepcie:baffled:no ale jak bede w olsce to kupie,zawsze sie przyda:-)

Do tego A. wrócił od ortopedy......... :wsciekly: :dobani: :szok:
Podobno łokieć znowu jak bańka.......czyścili mu to .......ropska ponoć ful :shock: sonczyk ( czy jak tam się to mówi) mu założyli...........dostał antybiotyk.........zastrzyki w rękę :-? które niby mam mu robić......i jeszcze jakieś tam leki które muszę jechać wykupić :-?
Czyli gips ma nadal......ale ma zdejmować 2 razy dziennie na czyszczenie rany......no i do 9 kwietnia ma zwolnienie :-? :growl::realmad::wściekła/y:
Zdrowka dla meza:-)

Milej zabawy wam zycze jutro:-)
No i pochwal sie co za prezent kupilas:-)

dzieki:-):-):-)!!na pewno bee zaglądała,zazwyczaj z ranka!!
mój Filipek w szkole!!
a co robicie na co dzień??
ATFK witaj:-):-)ja tez na co dzien bardzo ciezko pracuje w domu:-):-):-):-)i przy kompie:-D:-Dnie zartuje oczewiscie z tym kompem:-D:-D
MONIA-no to cala szczesliwa jestes,zaraz rodzinka w komplecie bedzie:-)oJ TO jutro macie swieto:tak:
ASIULKA-zestaw bardzo ladny:-):-)
No i faktycznie okulary drogie:szok:

Wlasnie wrocilysmy z dziewczynami z przedstawienia,Niespodzianka:-):-):-):-):-)
Dzien matki,tu w irlandii,myslalam ze bedzie byle jak,ale bylo swietnie
Paula...no taka okazja jak 30 to swieto,trzeba uczcic jak nalezy,zycze milej zabawy,tylko nie przeskakoj przez ogrodzenia;-);-),pochwal sie bluzka i napisz co na prezent;-)
Niestety swietowac powrot M bede dopiero w niedziele,bo wroci jutro w nocy,ale tak szczesliwa jestem wkoncu,ile mozna siedziec samemu:crazy:.
asiulka...to jest ciekawe jak to jest taka irlandia daje okulary za free a w polsce trzeba bulic i to nie mala kasa,a dziwie sie tym bardziej ze tutaj wielu polakow korzysta z tego przywileju nie bylo by latwiej w polsce ludzia zyc jak by sie troche te dupki postaraly,a nie ciagle o stolki sie kucili.:-p
Ide zrobic dzieczyna kolacje,buziaki dla was

raz jeszcze dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie!!
Paula 13 ja pochodzę z Bełchatowa :-) wiec bardzo bliziutko Ciebie:-D:-D:-D,świat jest malutki!!heheh!w łodzi mieszkaliśmy po ślubie,tam mój maż przyjął się do pracy-a potem przenieśliśmy sie tu na zachód;-)-poniekąd służbowo!!ale już się zadomowiliśmy na dobre...bo to z 6 latek mineło!
mój zawód wymarzony...ucze sie go i chcciałabym w nim sie realizować...ale nie jest za łatwo!!ucze sie na 2 semestrze w collegium medycznym!tak jakby dziennie-tyle,ze troszke to pomieszane bo zajecia mam w czwartek i piątek po południu i sob,niedz od rana:-D co tydzień!ale jest ciekawie!!
moja Kajeczka ma 3l i 3 m-ce:-D!!!jest rozbrykaną dziewczynką !a niedawno okazało sie,ze ma wadę serduszka:-(!i tak mam główę pełna myśli!!

słuchajcie,a czy Wasze szkraby-te rocznikowo 2002:-D:-D też są nieraz tak zbuntowane,ze na wszystko mówią NIE albo NIE WIEM!!
upsssssss mój własnie ostatnio jakos sie zmienił i mam problemy z dogadaniem sie:no: !!ale za chwilę jest już pogodny jak zwykle...nei wiem czy to buynt siedmiolatka???hehe
pozdrawiam

Czesc laski!!!
MONIA-a ja dzisiaj bylam na dniu Matki w polskiej szkole,tam gdzie Kubus chodzi i bylo przedstawienie ,tance i poczestunek:-)
Ale smiac mi sie chcialo,bo kawy zabraklo:baffled::baffled:zrobili 3 dzbanki herbaty a jeden kawy:-D:-D:-Dno ale ciasta za to byly dobre:tak::tak::tak:
PAULA-oj dlugo kaca leczysz po imprezie,nic sie nie odzywasz:-D:-D:-D
AFTK-oj przykro mi z powodu mlodszej corci:-(a to jest jakas powazna wada??/bedzie miala jakos to leczone??
A moj siedmiolatek tez jest starsznie zbuntowany i wszystko jest na nie:no:a zaraz jest juz kochanym synkiem:-D:-Dwiec nie martw sie ,nie jestes sama:no:
Dzisiaj np byla awantura o ubranie,chcialam zeby ubral taki sweterek z kapturem,a on oczewiscie nie:wściekła/y:nie ubierze go bo ma guziki:wściekła/y:pojechalismy na obiad do takiej knajpy ,a ten maly wariat siedzial w kurtce .bo sie wstydzil sciagnac bo wszyscy beda jego guziki widziec:-D:-D:-D:-Dnormalnie krejzol z tego mojego syna:-D:-D:-D
Chyba musze z nim juz chodzic na zakupy:dry::sorry2:

Jestem..........Doris się śmieję, że kaca mam to stwierdziłam , ze chociaż cześć powiem:-D;-)

Nie kaca nie mam czuje się dobrze........wreszcie pospałam......pierwszy raz do 11:szok: od dłuuuuugggggiegggggooooo czasu:-D
No ale tez posiedziałam do 4 prawie.....:tak:pomagałam jeszcze Emi po imprezie sprzątać :tak:

Do domu dopiero na 14 ściągnęliśmy:happy: także dziś błogie lenistwo.....nawet nadrabiać mi się nie chce........za co przepraszam ale jutro Was poczytam i nadrobie..........jak zawsze:tak:

Jutro będę dopiero z wieczorka bo z Łodzi kupela przyjeżdża, więc pewnie posiedzimy i poplotkujemy trochę........bo tak raz do roku się w sumie widzimy albo dwa:nerd:

:-D witam w poniedziałek!!!

u mnie kurka choróbsko sie znowu kręci...Fifi kaszle,kicha i w nocy płakał,ze go gardło boli:-( więc znowu do doktorka trzeba sie udać!
a poza tym to pada.............i jest niemiło bo ciemno!

Atfk byłaś u pediatry z Filipem??/ tantum verde mu moze zapodaj do gardełka........moja juz od wczoraj do przedszkola chodzi......no ale to gardło nie do końca ma wyleczone chyba........bo migdały nadal spore:dry:
jejku ale czas chorowiktów nastał .........

U nas pogoda do dupy......:baffled:pada śnieg z deszczem........wieje wiatr..........brrrrrrr wychodzić się nie chce........no ale cóż musze mojego kalekę zawieść do poradni ortopedycznej:dry::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hej!!
byłam wczoraj z Kajką na kontroli bo też jest na antybiotyku i wzięłam Filonka żeby doktorek go obejrzał bo kaszle w sumie juz 2 tydzień!osłuchowo czysty ,ale gardełko zaczerwienione i węzły na szyjce powiekszone wiec też dostał antybiotyk:rofl2: i siedzimy w domku!!
a za oknem też zadyma deszczowo śnieżna....:angry::angry::angry:

Do góry