reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula...sliczny lokator,on czy ona??? Chyba jak dobrze widze ma krotki wlos,oj bedzie po paluszkach ciupal:-):-):-).Karola zachwycona,mieli jakies zabawy i magik byl:szok: a zadowolona bo ani razu nie wymiotowala haha(mama zakleila pepek plastrem hi):-),kiedy sie te wiatry skoncza:szok:,pantofelki do sukieneczek??? Moze akurat na swieta bedzie piekna pogoda:tak:

reklama
Asiulka no i tu jest właśnie buuuu ale może odsetki się uda jakimś pisemkiem "obalić":sorry2: jestem strasznie zła ale moja mama dzwoni.........zeby się nie przejmować bo jest tyle dramatów.......ludzie są chorzy , umierają............a z kasą jakoś damy radę:sorry2:

Kolaga z ojcem się nie widział bardzo długo, nie mieli kontaktu.........ojciec umarł on nie wniósł sprawy do sądu o odrzucenie spadku a jak nie wniósł to wedle nich po upływie jakiegoś terminu..........jest tak jakby nie wnosił sprzeciwu czyli przyjął:dry: chore na maksa i teraz on po prawnikach lata bo kupa długów miał ojciec:szok:

Monia nie znam się na płci chomików:szok::zawstydzona/y:
czemu ma nam palce obgryzać?:szok:ja miałam podobne........ ni i nie gryzły........no moze czasem:-D

Właśnie słyszałam o tym zaklejaniu pępka:szok: ale nigdy nie próbowałam.......a moja tez ma na dłuższe trasy problemy i zawsze jakies tabletki jej daje......pamietam jak raz z wakacji wracalismy. Czuła się dobrze.......a tu nagle ją zebrało i w pierwsa torebkę jaką miała pod ręką........:angry: bleeeeee traf chciał........ze potem głodni bylismy bo cały prowiant do wywalenia był:-D

No do sukieneczek tak tak......tyle ze płaszczyków nie ma:sorry2:oj ciągle cos:nerd:
oj ta pogoda......" w marcu jak w garncu......":cool2:

ASIK MASZ WOLNE ZAGLĄDAJ TY CZASEM DO NAS KOBIETKO!!!!!!!!:-(

ja po prosze kawkę:-D:-D:-D na rozbudzenie!!bo za oknem ciemno...brrr;-)

jeśli chodzi o moja szkołę to jestem na 2 semestrze z 4!szkoła fajna,tzn ciekawa!!dzieciaczki zastają z tatusiem,albo z którąś z babć :-)-zależy kto ma możliwość mi pomóc!!Mój mężuś stara się tak układać sobie służby w weekendy żeby nie trzeba było za bardzo kombinować-wiec dajemy radę!
a jeśli chodzi o autko to jazda była odlotowa..niezłego kopa ma jak dla mnie:-D!!my co prawda zmieniliśmy na troszkę mniejszy-bo mieliśmy scenica a kupiliśmy golfa4 w kombi;-)ale komfort jazdy jest !!wiec kwestia przyzwyczajenia!
kupiłam a raczej zamówiłam mojemu mężusiowi taki śliczny breloczek do kluczy od nowej furki;-)-z grawerem z tyłu...ale miał radochę!jak on lubi takie gadżety!

kurcze jakbym wiedział jak sie wstawia takie dodatkowe foto jak Paula chomika wstawiła to bym Wam pokazała moją kicię śliczną;-)

asiulka271 super łaszki!!takie szkraby przecież wcale nie niszczą ubranek więc życzę powodzenia w szybkim sprzedaniu!!na pewno sie uda!!!
a cena w sam raz-przecież za darmo nie oddasz;-);-);-)!!
ale pusto jakiś z rana!!!pora za obiadek się wziąć!!pozdrawiam-na pewno zajrzę jeszcze potem!!

Witam..

Ja się Asiukla zbytnio nie znam......ale ciuszki bardzo ładne......:tak: a jaką cenę ustawiłaś? 200?
Ja ostatnio głównie na ciuchach rzeczy dla lasek kupuje.....zawsze taniej niz w sklepie i dużo lepsze gatunkowo......taki jest jeden naprawdę fajny sklep u nas to jak widzę jakimi furami i jakie paniusie tam się wręcz biją o ciuchy ( jak jest dostawa) to normalnie śmiać się chce:-D

a tesciowa jak to tesciowa......:-D

Atfk super ze Ci się szkoła podoba.........a jest perespektywa ze po niej pracę w zawodzie znajdziesz?
eeeeeee fajny gadzet bryloczek z grawerem:tak:
założyłam temacik pomoc masz link tam znajdziesz instrukcje jak wstawić fotkę na forum
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...moc-jak-wstawic-fotki-suwaczki-avantar-21953/
ja czekam az wstawisz fotki:)
a jak wiecej fot to jest temat galeria i tam wrzucaj do woli!!!!!!!!

laski Wy tez macie taką małą czcionkę na forum??????az mi sie oczy normalnie meczą i nie wiem czy to ja cos pochrzaniłam czy tak ogólnie jest...........

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry