agadaria
Fanka BB :)
Witajcie mamuski
Dziekuje za gratki,najbardziej bede szczesliwa juz za rok o tej porze,jak juz zdam ten cholerny egzamin i zostane przyjeta na czas nieokreslony
Dorotka,Tobie juz tylko kilka dni zostalo!!!!A zamierzasz rodzic tam gdzie teraz mieszkacie?Masz juz wybrany szpital?
Bohaciefka,przyjmiji gratulacje ode mnie
Ciesze sie ze z mezem sie poprawilo,dopiero teraz po Twoim poscie zdalam sobie sprawe ze i u mnie po moim pojsciu do pracy stosunki miedzy nami sie duzo polepszyly...

A dlaczego chcesz zostawic Gabe w domu?Jakies dziecko u Was zachorowalo?
Niekat,a jak wyglada u Ciebie sprawamiedzy dziecmi:chodzimi o to,czy ladnie sie bawia,czy czesto sie kloca itd...Bo mi wstyd przyznac,ale ja bylam niedobra starsza siostra
Dopiero pozniej(tak jak mialam ok.7-8lat)przestalysmy sie tluc z siorka
Dziewczynki,a ja dalej na blogim urlopiku......dzis myje okna tak dokladnie,bo juz przed Swietami to nie bedzie mi sie chcialo
Dziekuje za gratki,najbardziej bede szczesliwa juz za rok o tej porze,jak juz zdam ten cholerny egzamin i zostane przyjeta na czas nieokreslony
Dorotka,Tobie juz tylko kilka dni zostalo!!!!A zamierzasz rodzic tam gdzie teraz mieszkacie?Masz juz wybrany szpital?
Bohaciefka,przyjmiji gratulacje ode mnie

A dlaczego chcesz zostawic Gabe w domu?Jakies dziecko u Was zachorowalo?
Niekat,a jak wyglada u Ciebie sprawamiedzy dziecmi:chodzimi o to,czy ladnie sie bawia,czy czesto sie kloca itd...Bo mi wstyd przyznac,ale ja bylam niedobra starsza siostra

Dopiero pozniej(tak jak mialam ok.7-8lat)przestalysmy sie tluc z siorka
Dziewczynki,a ja dalej na blogim urlopiku......dzis myje okna tak dokladnie,bo juz przed Swietami to nie bedzie mi sie chcialo

Gabi przez nasz dom przewinęło się mnóstwo dzieci bo mamy na osiedlu jedno z większych mieszkań no i ja byłąm na wychowawczym to i często małych gości mieliśmy. Ponad to Gabi chodzi 2x w tyg. na zajęcia z baletu, jest też harcówka, dowiem się od ilu lat są zapisy, od marca rusza nowa grupa nauki pływania dla 5-latków, w Centrum Kultury są przedstawienia dla dzieci a od września Gaba pójdzie do zerówki w szkole więc nie zdziczeje;-).