reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dokładnie.
Ja jeszcze bez ciąży przerzuciłam się na majtki menstruacyjne i to jest po prostu czyste złoto.

W ogóle nigdy nie spałam w majtkach, zawsze mi mama mówiła że to niehigieniczne i jak kiedyś się o tym dowiedziałam w sensie, że ludzie tak śpią to szok :D Moja córka oczywiście też śpi bez ;)
Ja tez byłam w szoku jak się dowiedziałam ze ludzie śpią w piżamie i majtkach.

reklama
w ciągu roku starań zaszłam 2 razy w ciążę - za pierwszym razem seks 3 dni pod rząd, a za drugim 4 dni pod rząd 😝 Przy rzadszych seksach nie zaskakiwało, ale też raz nie zaskoczyło przy 4-to dniowym maratonie 😂 Tyle, że mój stary ma bardzo ładne wyniki nasienia, więc jego plemnikom chyba nie przeszkadzają maratony 😂😝

A co do infekcji intymnych to ja ostatni raz miałam jak zaszłam w ciąże z córką w 2008 roku - od tamtej pory nic 🫣
No ja właśnie teraz miałam maraton 3 dniowy w sumie. A tak normalnie to wiadomo kiedy się chce. 😂

ja jak mam dni płodne to mogę codziennie 😍😂
Ja też właśnie, wtedy tak leżę na zalotnie na kanapie i myślę sobie, dziś myślę tylko o seksie. W ogóle w płodnych dniach oprócz wieczoru, to mam mocne parcie rano na seks. Nie wiem czemu budzę się i wiem, że muszę…. Co z tego że wieczorem było, ja chcę teraz też 😂

Dawno nikt nie wstawiał zdjęć testów i nie mam co oceniać i na co popatrzeć 😁 najbardziej lubię te z cieniami, żeby trzeba było myśleć czy coś tam jest 😂
Mówisz i masz 😂 z rana teścik. Nie ma co oceniać, nie zdałam 😂😂😂

Załączniki

• 4A8303B8-11B5-4433-BA0C-9200BE72F82A.jpeg
    4A8303B8-11B5-4433-BA0C-9200BE72F82A.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 91
reklama
Ja też właśnie, wtedy tak leżę na zalotnie na kanapie i myślę sobie, dziś myślę tylko o seksie. W ogóle w płodnych dniach oprócz wieczoru, to mam mocne parcie rano na seks. Nie wiem czemu budzę się i wiem, że muszę…. Co z tego że wieczorem było, ja chcę teraz też 😂
To samo

Do góry