reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Witamy Wiktorię w gronie marcowych Chodzików:-):-):-)

a mi wczoraj zakręciła się łezka w oku jak Zosia prawidłowo włożyła klocki do sortera!!! na zabawce pisze od 12 m, rozipera mnie duma! musze teraz pomyśleć o innych edukacyjnych układankach, zakłądanie kółke n apalik to już łatwizna;-)

No i chciało mi się raczkowania:-D, no to mam:tak:i biorę się za gruntowne mycie podłóg, a maluch mi wszystko potem wyfroteruje:-).

Mrówka Z - zdolniacha, ale w końcu to duza dziewczynka, ma całe 10 miesiączków:-D,
brawo :tak::tak::tak::tak:

Dziękujemy za gratulacje. Czytałam, że dziecko nowe umiejętności zdobywa stopniowo, a u nas są raczej skoki rozwojowe, i to zawsze po ukończeniu kolejnego m-ca. Córcia jednego wieczoru zaczęła pełzać do tyłu, a na drugi dzień już raczkowała. A teraz jak zrobiła pierwsze pięć kroków to na tym się nie skończyło i już chodzi. Teraz to dopiero nie mam spokoju :-) Wczoraj dorwała jeździk i biegała za nim, jak doszła do końca pokoju to krok do przodu, łapała za kierownicę i na drugi koniec pokoju i tak w kółko. A śmiała się :-D

madzikm u Nas córcia zakłada kółka na piramidkę. Niestety po garnuszku na klocuszek, zostały nam tylko klocki (oddaliśmy na gwarancję i po swiętach zwrócili nam kasę), więc Wiktoria nie ma gdzie wkładac klocków.

Muszę się pochwalić, że moje zdolne dziecko samo się kąpie (czyt. samo wchodzi do wanienki) :-D Zdjęcia na zamkniętym.

moja Wika sama wchodzi na łóżko nasze (jest w miare niskie), sama pije i odstawia butelke, jeszcze nie chodzi ale to przed nami i chyba niedługo, bo powoli już puszcza rączki i robi pojedyncze kroki sama, ale po chwili jest bęc na tyłek....

reklama
Moja ma słonika FP iteż wrzuca klocki i ma jeszcze dwie inne zabawki z różnokształtnymi klockami i te próbuje wrzucać

Do góry