Particular
Początkująca w BB
A czy coś jeszcze przykuło twoją uwagę oprócz tego śluzu? Był on przez cały czas?Ja miałam taki śluz właśnie jakoś tydzień przed @. Zastanawiałam się nad tym no i u mnie zwiastowalo to ciąże![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy coś jeszcze przykuło twoją uwagę oprócz tego śluzu? Był on przez cały czas?Ja miałam taki śluz właśnie jakoś tydzień przed @. Zastanawiałam się nad tym no i u mnie zwiastowalo to ciąże![]()
Był w czasie owu wiadomo i potem ok 5 dniA czy coś jeszcze przykuło twoją uwagę oprócz tego śluzu? Był on przez cały czas?
No ja mam niedoczynnosc i mój wykres od 2dc aż do dzisiaj wygląda takTo zupełnie normalne (choć takie niskie bywają przy niedoczynności tarczycy). Po owulacji te temp sa właśnie nieco wyższe (lub bardzo, zależy od kobiety) i nie spadają poniżej linii niższych temperatur. To przykładowy wykres. Równie dobrze poziom wyższych może zaczynać się od 36,4 i nie sięgać 37
Zobacz załącznik 994286
Zobacz załącznik 994285
No faktycznie masz skaczące pomiary, może powinnaś zmienić miejsce pomiaru, bo w ustach z tego co wiem są niedokładne. Ja mierze w pochwie, są też różnice, ale nie za bardzo się odbiegają.No ja mam niedoczynnosc i mój wykres od 2dc aż do dzisiaj wygląda takZobacz załącznik 994289Zobacz załącznik 994290
To gratulacje. Ja nigdy nie widziałam takiego śluzu, nawet w dni płodne (przepraszam, widziałam podobny jak czop odchodził).Był w czasie owu wiadomo i potem ok 5 dni
Ja po poronieniu starałam się 4 miesiące ale nic więc dałam sobie spokój i w tym miesiącu się udało
Objaw jaki jeszcze miałam to okropna senność, ziewalam całymi dniami. No i ogromną ochota na pierogi z truskawkami, przeszłam wszystkie sklepy na osiedlu żeby je znaleźć![]()
DziekujeTo gratulacje. Ja nigdy nie widziałam takiego śluzu, nawet w dni płodne (przepraszam, widziałam podobny jak czop odchodził).
Kochana właśnie mam zamiar zmienić miejsce ale w środku cyklu nie można. Zmienię miejsce pomiarów od nowego cyklu jeśli ten się okaże porażka.No faktycznie masz skaczące pomiary, może powinnaś zmienić miejsce pomiaru, bo w ustach z tego co wiem są niedokładne. Ja mierze w pochwie, są też różnice, ale nie za bardzo się odbiegają.
Mam termometr elektroniczny 2 miejsca po przecinku mierze aż zapiszczy o 4.40 ponieważ tak mąż wstaje do pracy. Zawsze o jednej godzinie zaraz po przebudzeniu bez wstawania z łóżka i mam 3-4 godziny nie przerwalnego snu.Faktycznie straszne schody. Spróbuj też trochę przeskalować wykres (przybliżyć do siebie te wartości może czytelniejszy będzie). A jakim termometrem mierzysz? W tym samym miejscu w ustach? Jak długo? O jakiej godzinie?