reklama

Fotki i filmiki

reklama
Pierwsze zdjęcie to byłam w 3mc ciąży , drugie i trzecie zdjęcie to 5mc i zarazem mój ślub a ostatnie zdjęcie to nie pamiętam już który miesiąc ale chyba już z zimowych.A następne zdjęcia to tak wyglądam po ciąży.No i przed ciążą na 2 kolejnych fotkach na ostatnim zdjęciu na środku to ja nie wiedziałam wtedy że jestem w ciąży

Ostatnia edycja:
Postrzalka czemu piszesz te same posty po dwa razy :confused:
Bo ona rozkręcona jest :-D:-D:-D Dziewczyny stwierdziły nawet, że coś łyka. A może to ADHD?:-D:-D

Nimfii no jaki ten twój chłop silny.:tak::-)

Ale Miłosz boski fryz ma.:tak:I jakie długaśne włosy :szok:. Pierwszy raz sie spotkałam z tak długimi włoskami u takiego maluszka.:tak:

Agi to ja juz teraz wierze w twoją wagę. :tak:Jaj jaka z ciebie kruszynka.:sorry:A w ciąży z brzuszkiem do twarzy ci było.:tak:

agi oglądając zdjęcia nie widzę nigdzie że taka malutka jesteś, dopiero jak się przyjrzałam na ostatnim tobie i dwóm koleżankom :szok::szok::szok:, te dwie przy tobie wyglądają jak grubasy i wielkoludy. Dobrze, że nie znamy się osobiście, bo bym z tobą nigdzie nie wyszła :-D:-D:-D

postrzałka Oliwka ma ładną sukienkę , o te chrupki są u nas w sklepie muszę kupić
ewelinko Nikodem też w takiej pozycji się budzi
szczęśliwa szczęka mi opadła Julka jest super
nimfi no Maciuś niedługo będzie biegał sam
agi twój Miłoszek to taki smutny zawsze a ty to faktycznie drobinka

Agi - fota z koleżankami faktycznie dramatyczna :sorry2:
Miłoszek ma piękną czuprynkę!
Szczęśliwa - ależ ma piękne ogniste włoski!!!!
postrzałka - skąd ty takie postrzelone chrupki wziełaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry