reklama

Fotki i filmiki

reklama
no, to Hanka na dokładkę:
1.Franklin- ty żółwiuuu
2. Mamo, Tato- jadę na Woodstock
3.IKEA-ty tu urządzisz-:cool2:

Załączniki

• franklin.jpg
    franklin.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 56
  • woodstock1.jpg
    woodstock1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 64
  • ikeaa.jpg
    ikeaa.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 62
Wercia jak żołnierz zawodowy się czołga i ta muzyka i sprzęt ją intryguje a mama"nie wolno" no co ty...
Jak żołnierz zawodowy powiadasz - to pewnie po dziadku :tak: A nie wolno, bo nie tylko listwy odchodzą, ale też mocowania, więc śrubą mogłaby sobie krzywdę zrobić. Trzeba jak najszybciej kolejnych fachowców wzywać, by to naprawili.
Martussa Haniolek jest cudowny i te włoski na drugim zdjęciu - BOMBA!!!

justa - łoo :) Amela zaraz zacznie biegać po całej okolicy :tak:
agniesia - hehe fachowców możesz polecać wrogom ;-):-)a wercia taka dzielna! widac ile wysiłku musi włożyć, żeby się tam dostać. A wyrodna matka jeszcze jej powie "nie wolno"! A to dzielna baba z tej Werci! ;-):-D
Hance obciełabym włosy, bo ma juz za dlugie:-p chociaz na drugim zdjeciu prezentuje moja ulubiona fryzure "z prądem"
Jolek - a wiesz, że myślałam nad tą szmatą? :)

Ardzesh brak mi slow :-D Mila pieknie chodzi i mama na filmiku jak sliczna :-) a szczeiaczek uczniaczek biedny najsmieszniejsze bylo jak Mila go pogryzla :tak:

Monia jak sie Tobie udalo zrobic takie super zdjecie zeboli Gabrys za nic swoich nie pokaze a Matki przypozowal do reklamy z nim :-)

Martusa Hania to ma fryz , wydaje mi sie ze do Ciebie podobna prawda?

Matik robi zabojcze minki,slodki chlopczyk:tak:
Amelka jak ruszy z raczkowaniem to nikt jej nie dogoni...:-)
Wercia mala spryciara,czolga sie jak zawodowiec:happy2:
Hania ma boski fryz,juz niedlugo bedzie chodzila z mama na wspolne wizyty do fryzjera:-D

reklama
Agniesiu- muzyka w tle dodaje dramaturgii- z Mężem nie mogliśmy się doczekać do końca :-):-)ale jaka upartaaa... no, dobra, konsekwentna w dążeniach:-D powinna zostać testerem jakości!!!!!!!!:-):-):-)
czy ja wiem, czy do mnie nasz dzieć podobny? na pewno ładniejsza ode mnie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry