reklama

Fotki i filmiki

reklama
Habcia powiem Ci że widok zdjęć ze żłobka przyprawił mnie o ciarki. Miałam na studiach wiele hospitacji w domach dziecka min w Domach Małego Dziecka i niewiele się różnią. Masówka... a personelu jest za mało by zaspokoić potrzeby każdego. Reszta fotek super, Maksiu słodziutki i do Ciebie także podobny.

Antar nie przesadzaj! żłobek jest super i ja jestem bardzo zadowolona z warunków. Takie uwagi zachowaj dla siebie, bo ranisz tym innych.

Habcia powiem Ci że widok zdjęć ze żłobka przyprawił mnie o ciarki. Miałam na studiach wiele hospitacji w domach dziecka min w Domach Małego Dziecka i niewiele się różnią. Masówka... a personelu jest za mało by zaspokoić potrzeby każdego. Reszta fotek super, Maksiu słodziutki i do Ciebie także podobny.
Myślisz, że w prywatnych jest inaczej? g.... prawda jest identyczne. Chciałabyś, żeby każde dziecko miało oddzielny pokój? Nie rozumiem Cie. A co do personelu, to jest bardzo wykwalifikowany. Na 5 dzieci jest jedna Pani i radzą sobie znakomicie. O dziwo nie słychać płaczu dzieci. Może pojednynczo, ale nie wszystkie. Pupa nigdy nie była odparzona i jak widzi PAnie to od razu do nich leci szczęsliwy. Coś to oznacza.

Fajnie jest nagadywać , może postaw się w sytuacji innych, którzy nie mają tak dobrze jak Ty i muszą posłać dziecko do żłobka.

reklama
Habcia Ty się nie denerwuj nie potrzebnie, ja podobnie jak Antar miałam hospitacje na studiach w takowych przybytkach i mam podobne do antar doświadczenia związane z takimi placówkami, ale to nie znaczy, że jakoś źle Ciebie oceniam i żłobek do którego oddajesz Maksa. Może akurat ten Twój jest super i tam pracują babki z powołania, które się nie wypalają zawodowo i nie zlewaja dziciaczków, nawet mimo tej marnej pensji jaką otrzymują za swoją niedocenioną prace nie są sfrustrowane tylko pogodne i życzliwe... Przecież każdy rodzic chce dla swojego malca najlepiej i jeśli Tobie i Maksiowi pasuje taki żłobek to nie ma problemu i nie trzeba się denerwować tym, że ktoś ma inne zdanie czy inne doświadczenia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry