reklama

Fotki i filmiki

reklama
Ana Gabrys i te jego minki..cudo po prostu!
Maksik to elegant pelna para..on jak laleczka doslownie.
Agniesiu ale Wercia to juz buzke takiej pannicy ma :)

Wercia z tym pyszczkiem przyklejonym do kojca jest bezbłędna :-)
A z Maksia to przesłodki kawaler. i żłobek też ma super - zdjecie z nocnikami jest boskie :-) podobnie jak martussa mialam wizje jak wszystkie dzieciaki sikaja na hura :-D i na filmiku widac, ze żlobek ma na Maksia naprawde super wpływ.
zazdroszcze Wam dziewczyny, ze macie znajomych z dzeciakami w podobnym wieku. ja jak juz kogos spotkam to ma albo 3-4 m-czne dziecko, albo 3-4 latka, który sie wkurza jak mu Borys psuje ukladanki czy wieże z klockow...dlatego tak czekam na wiosne i zabawy na placach zabaw :-)
Ana, Gabrys to taki poważny pan prezes ;-) a Ty ślicznoto nie powinnas miec żadnych kompleksów!

Dziewczyny to nie do końca kojec - taki plac zabaw, namiot bez dachu, z otworem wejściowym. Były tam kulki, a potem i balony, a Werka szalała tam niesamowicie. Sama sobie tam raczkowała i nura w kulki :tak::-D:-D A na zdjęciu buziaka dawała mamusi ;-)

Maksiu cudownie sie prezentuje w tym eleganckim stroju,maly slodziak
Wercia to mala imprezowiczka:-)widac,ze zabawa pochlonela ja na calego
Gabrys robi super minki,a ty mamusko wygladasz jak jego starsza siostra;-)

reklama
Ojej Habciu masz słabe nerwy. Nic nie pisałam o prywatnych żłobkach bo te to wogóle ju z masakra podobno, i nie napisałam slowa krytyki Ciebie, ot mam takie skojarzenie i tyle. Jezeli tak się denerwujesz moim komentarzem może sama masz jakieś nieuswiadomione poczucie winy ,ja tak czy inaczej rozumiem sytuacje kobiet oddających swe maluchy do żłobka. Fajnie że się załapałaś bo o miejsce ponoc bardzo trudno. Btw Maksiu sliczny na urodzinkach i Wy tak promieniejecie.
Wszystkie maluchy cudne.
Wrzuce troszkę fotek z wyjazdu

Załączniki

• Obraz 025.jpg
    Obraz 025.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 107
  • Obraz 043.jpg
    Obraz 043.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 95
  • Obraz 053.jpg
    Obraz 053.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 82