reklama

Fotki i filmiki

Dziewczyny jesteście boskie
calus_maluszka.gif

Bosska to jest Wercia !!!!

Rety ażi mi łeski popłyneły, a to zdjęcie mnie powaliło.Jestem za In vitro jak najbardziej. Wercia jest zajebista !!!

reklama
Miki dziękuję za takie chwalenie Werci, ale na tym zdjęciu niestety nie ona ;-) Chciałam Wam przesłać wielkiego słodkiego buziaka i wśród wszystkich jakie znalazłam w necie, ten wydał mi się najsłodszy :-D Wercia jak posyła buziaka, to wciąga do środka policzki - robi rybkę :tak:
Mam nadzieję, że i tak Wercia jest zajebista ;-);-);-)

Zosia jest cudna i ten uśmiech och:tak:
Maciek to naprawdę kawał chłopa ,po tatusiu:-D
Krzysiu tak trzymaj cały tort tobie się należy ,a nie gościom:laugh2::laugh2:
Zosia -mary jak zwykle mały śmieszek:laugh2:

co do in vitro (wiem wiem nie ten wątek ) to właśnie Bóg nie pozwolił by naukowcom tego odkryć gdyby nie miał planów uszczęśliwiać rodziców i tu chwała ludziom którzy to odkryli

Zosia jest cudna i ten uśmiech och:tak:
Maciek to naprawdę kawał chłopa ,po tatusiu:-D
Krzysiu tak trzymaj cały tort tobie się należy ,a nie gościom:laugh2::laugh2:
Zosia -mary jak zwykle mały śmieszek:laugh2:

co do in vitro (wiem wiem nie ten wątek ) to właśnie Bóg nie pozwolił by naukowcom tego odkryć gdyby nie miał planów uszczęśliwiać rodziców i tu chwała ludziom którzy to odkryli

zgadzam sie w 100%

aha maltanka tak ten torcik sama piekłam W niedziele miałam z cukierni i powiem wam że mój był smakowo lepszy:-)

mary gratki torcik cudny, Zosia ślicznie wyglądała, a ja chciałam Ciebie zobaczyć, a tu zamazane:confused2::-p

Wercia buzzzziiiaczkiiii ogromneee:tak::-)

widzę, że rozmawiacie o in-vitro, to powiem tylko, że ja też jestem za, uważam, że kościół nie powinien się w to wtrącać, zawsze mnie to irytował jak słyszałam w telewizji, ze kler ma jakieś ale. Nawet uważam, że in-vitro w części powinno być refundowane przez państwo.:tak:

mary gratki torcik cudny, Zosia ślicznie wyglądała, a ja chciałam Ciebie zobaczyć, a tu zamazane:confused2::-p
:tak::-)
maltanka ja się pokazałam na zdjęciu z autkiem:-p z bliska odpada bo wyglądam niestety fatalnie (co chwilę mnie wysypuje :wściekła/y::wściekła/y: chyba pójdę na jakieś oczyszczanie twarzy:sorry:)

nimfii rowerek fajny polecam Zosia się bardzo podoba tylko te jak wsadziliśmy w poniedziałek baterie to się okazało że nie działają te melodyjki Nic nie przyciskaliśmy a co chwila było takie trzeszczenie piszczenie tylko
Jak będziesz kupować to zaraz w sklepie wsadź baterie i sprawdź wszystko :tak::tak:

Macie racje in vitro powinno być refundowane popieram

Miki dziękuję za takie chwalenie Werci, ale na tym zdjęciu niestety nie ona ;-) Chciałam Wam przesłać wielkiego słodkiego buziaka i wśród wszystkich jakie znalazłam w necie, ten wydał mi się najsłodszy :-D Wercia jak posyła buziaka, to wciąga do środka policzki - robi rybkę :tak:
Mam nadzieję, że i tak Wercia jest zajebista ;-);-);-)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Tak mi sie wydawało :-(:sorry::confused2:, to i tak nic nie zmiena, Werka jest i tak zajebista i tak...:-p;-):-D
Swoja droga, ta dziewczynka na zdjęciu jest bardzo podobna do Igusi naszej Eluni:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry