Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wasze dziewczyny pięknie mówią, a mój uparciuch po swojemu, dopiero słowa zaczyna powtarzać, a wierszyki to pewnie w pięciolatkach zacznie mówić... wrr;-)
Agniesiu ...ale gestykulację to Wercia też ma niezłą )
My wałkujemy 'na kanapie siedzi leń' na razie powtarza 3 wyrazy 'siedzi', 'kalosze' i "o" )) ale gdzie nam tam do Was za to skaczemy, obkręcamy się i prawie break-dance już nam wychodzi
Piękne te nasze lutowe maluchy:-)
agniesia łoł super Wercia mówi
Moja uparta żadnych wierszyków nie chce powtarzać Nawet ostatnio nie powtórzy za mną ;Mam dwa lata
elunia Igi to ja już wieczność nie widziałam i na 100% mogę powiedzieć, że jej nie pamiętam i mogłabyś powiedzieć, że to dziecko sąsiadów.
daggy będziesz miała przystojniaka nie ma co :-):-):-)
a to ja wam pokaże jak moje dziecko przywitało nowy rok(chodzi o guza na czole), kąpiel z kuzynką a później wycieranko
Jurand nieźle czoło rozwalił, a pisałam wam że dawno dawno mnie nie bylo tutaj, i zdjęć też nie wrzucalam, a dziecko nasze hehe nie sąsiada, Agniesia może potwierdzić